Afdelingshoofd Verpleegafdeling

32 uur gemiddeld per week

Waar
In woonzorgcentrum De Zeven Schakels in Zevenbergen
bieden medewerkers zorg aan cliënten in diverse woonvormen: zorgappartementen, kleinschalige woongroepen, een hospice en revalidatieafdeling. In dit centrum kunnen cliënten, bewoners en omwonenden gebruikmaken van o.a. brasserie, internetcafé, bloedprikpost, kapsalon, bibliotheek, kapel, fysio-/ergotherapie, logopedie en dagverzorging/-behandeling.

In de kleinschalige woongroepen vormen maximaal 6 cliënten een woonleefgroep. Binnen Schakel 6, eerste etage verblijven cliënten met dementieproblematiek, tweezorg en somatische problematiek.
Vanuit de zorgvisie ben je als team verantwoordelijk voor de zorg. Er wordt gewerkt met een rolverdeling binnen het team. De regisseur is verantwoordelijk voor het dagproces (dit is een rol die belegd is bij een verpleegkundige). Zij is die dag het gezicht en centrale aanspreekpunt voor cliënten, familie, collega’s en behandelaars. Daarnaast heeft iedere cliënt een familiecontactpersoon, die verantwoordelijk is voor de coördinatie en afstemming tussen informele en professionele zorg voor die cliënt. 

Functie
Wij zijn op zoek naar een enthousiast afdelingshoofd om leiding te geven aan een team. Een afdelingshoofd die op deze locatie de voorwaarden schept voor excellente zorg en service. Iemand die ondernemend is en vanuit betrokkenheid medewerkers coacht in hun ontwikkeling en versterking van hun rol. Je bent actief bezig met vaardigheden en talenten van medewerkers en stuurt daarbij op eigen regie en eigen verantwoordelijkheid. Als afdelingshoofd heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel en kan je daadkrachtig optreden.

Wij vragen 
Je beschikt over een diploma verpleegkunde niveau 4 of 5 (HBO-V), aangevuld met een managementopleiding en ruime werkervaring in een leidinggevende functie.

Wij zoeken een afdelingshoofd die kennis en ervaring heeft op het gebied van de zorg in kleinschalige woongroepen. Maar nog belangrijker iemand die bereid is zich continu te blijven ontwikkelen. Je ziet nieuwe kansen en mogelijkheden en handelt daar ook naar, hindernissen zijn geen belemmering. Je bouwt netwerken op, investeert in contacten met cliënten, collega’s en externe relaties en streeft naar een hoge kwaliteit van dienstverlening. Je bent communicatief sterk, je presenteert ideeën en feiten op een heldere wijze en heb je een sterk empathisch vermogen. Je krijgt energie van het begeleiden van een vernieuwingstraject.

Wij bieden 
Dienstverband: 32 uur gemiddeld per week. De aanstelling is in eerste instantie tijdelijk, met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd.
Ingangsdatum: in overleg
Arbeidsvoorwaarden: Arbeidsvoorwaarden zijn volgens CAO VVT.
Salaris:  FWG 55, maximaal € 3.828,24 per maand (fulltime basis).
  
Zorg jij met ons mee?
Publicatie: Deze vacature is intern en extern gepubliceerd.
Informatie: Louise van Hoorn, regiomanager (tel. 0168 - 350500)
Sluitingsdatum: 10 juni 2018
Sollicitatieprocedure: Een assessment kan deel uitmaken van de procedure.
Sollicitatiegesprekken: maandag 18 en dinsdag 19 juni 2018
Sollicitatie: Surplus, afdeling P&O, t.a.v. Jacqueline Malfait (sollicitatiebrief + CV) 
Referentienummer: 2018/LvH01/090
E-mail: werken@surplus.nl
Adres: Pastoor van Kessellaan 7, 4761 BH Zevenbergen

 Details
 • Dienstverband:
  Parttime
 • Reageren kan tot:
  10-6-2018
 • Referentie:
  2018/LvH01/090
 • Plaats:
  woonzorgcentrum De Zeven Schakels in Zevenbergen

DIRECT SOLLICITEREN