Medisch secretaresse

het "visitekaartje en aanspreekpunt" van het team behandeling en begeleiding fulltime t/m half augustus 2018 daarna parttime inzetbaar 20 uur gemiddeld per week, in eerste instantie voor een jaarcontract.

Waar
Het medisch secretariaat is onderdeel van het team  Behandeling en Begeleiding op de locatie van het woonzorgcentrum in Zevenbergen
en volgens rooster in Breda.  Drie parttime medisch secretaresses bieden secretariële ondersteuning in hoofdzaak aan onze specialisten ouderengeneeskunde en artsen van het medisch team. Ook werk je servicegericht aan secretariële ondersteuning vragen van professionals uit het team Behandeling & Begeleiding.

Functie
Als medisch secretaresse ben je professioneel en betrokken. In deze cliëntgerichte functie verwerk je (interne en externe) zorggerelateerde correspondentie, werk je digitaal zorgleefplannen uit en verspreid je deze onder betrokkenen. Je controleert de voortgang van lopende zaken en bent verantwoordelijk voor archivering van documenten. Je zorgt voor de correcte verwerking van de opnames, urenregistraties van consulten van artsen, telefoon- en postafhandeling.

Wij vragen 
Je beschikt over een afgeronde medisch-secretariële opleiding, aangevuld met enige jaren werkervaring in een soortgelijke functie. Je hebt goede kennis van informatieverwerking met geautomatiseerde systemen. Je bent accuraat en je hebt inzicht in medisch-administratieve processen, wat nodig is voor het stellen van prioriteiten. In de persoonlijke omgang ben je vriendelijk, correct en ook zakelijk en initiatiefrijk. Als medisch secretaresse is het belangrijk dat je een flexibele en open houding hebt en dat je met piekmomenten in je werksituatie kan omgaan. Je vindt het leuk om in teamverband te werken. Er kan een beroep op je worden gedaan om extra te werken, mocht een van de collega secretaresses afwezig zijn bijvoorbeeld in schoolvakanties.

Wij bieden 
Dienstverband: voorlopig voor een jaarcontract, in eerste instantie 36 uur per week tot half augustus 2018, daarna 20 uur per week  Ingangsdatum: vanaf half juni 2018
Werktijden: in onderling overleg
Arbeidsvoorwaarden: arbeidsvoorwaarden volgens CAO VVT
Salaris: FWG 30, max. €  2.373,63 bruto per maand op fulltime basis (36u p/w)

Zorg jij met ons mee?
Publicatie: Deze vacature wordt intern en extern opgesteld.  
Informatie: Mw. M. Maas, directeur Behandeling en Begeleiding /specialist ouderengeneeskunde (0168-350515)
Sluitingsdatum: 25 mei  2018          
Sollicitatie: Surplus, afdeling P&O, (sollicitatiebrief + CV)
Referentienummer:   2018/089                     
E-mail: werken@surplus.nl
Adres: Pastoor van Kessellaan 7, 4761 BH ZevenbergenDetails
 • Dienstverband:
  Parttime
 • Reageren kan tot:
  25-5-2018
 • Referentie:
  2018/088
 • Plaats:
  Behandeling en Begeleiding in Zevenbergen

DIRECT SOLLICITEREN