Zorghulp

Oproepbasis (0-uren contract)

Waar
Het verzorgingshuis Antonius Abt
is onderdeel van woonzorgcentrum Antonius Abt in Terheijden.  Het is verdeeld in 42 zorgappartementen. De cliëntengroep is erg divers, van vrij zelfstandige cliënten tot cliënten met een complexere zorgvraag. In de zorgappartementen wordt zorg geboden aan cliënten die onder de verantwoording van de huisarts vallen en cliënten die onder de verantwoording van de specialist ouderenzorg vallen. Dit is afhankelijk van de indicatie. Onze medewerkers doen er alles aan om onze cliënten tegemoet te komen in hun wensen.

Antonius Abt wil ook een centrum van het dorp zijn. Waar mensen voor tijdelijke zorg terecht kunnen, bv. dagverzorging en waar men ook binnenloopt voor gezellig samen koffiedrinken, eten of biljarten. De Surplus kernwaarden “dichtbij, persoonlijk en actief” komen tot uiting in alles wat we doen. Het persoonlijk welbevinden en tevredenheid van de cliënt en bezoeker, dat is ons doel!

Functie
Als je bij ons komt werken als zorghulp wordt je ingezet op de afdeling. Je helpt mee aan het algehele welzijn van de cliënt. Dit betekent dat je ondersteunende schoonmaakwerkzaamheden verricht en/of dat je ondersteunt bij activiteiten gericht op eten en drinken bij cliënten. Ook ondersteun je bij de ADL zorg samen met een collega

Wij vragen 
Je bent bekend met ondersteunende werkzaamheden gericht op eten en drinken en huishoudelijke schoonmaakwerkzaamheden. Je hebt affiniteit met de doelgroep ouderen. Je bent bereid om in de weekenden en avonden te werken.

Wij bieden 
Dienstverband: Oproepbasis (0-uren contract). Je wordt opgeroepen tijdens weekenden, bij drukte, ziekte of vakantie van collega’s. Ingangsdatum: Per direct 
Werktijden: Het rooster wordt ingepland in onderling overleg met de leidinggevende.
Arbeidsvoorwaarden: Arbeidsvoorwaarden zijn volgens CAO VVT.
Salaris:  FWG 15, max. € 13,14 bruto per uur.

Zorg jij met ons mee?
Publicatie: Deze vacature is gelijktijdig intern en extern gepubliceerd. Interne kandidaten hebben voorrang.
Informatie: Naomi de jong afdelingshoofd (tel. 076 - 5932910)
Sluitingsdatum: 28 mei 2018 
Sollicitatie: Surplus, afdeling P&O, t.a.v. Jacqueline Malfait (sollicitatiebrief + CV)
Referentienummer: 2018/086
E-mail: werken@surplus.nl
Adres: Pastoor van Kessellaan 7, 4761 BH ZevenbergenDetails
 • Dienstverband:
  Oproepbasis
 • Reageren kan tot:
  28-5-2018
 • Referentie:
  2018/086
 • Plaats:
  woonzorgcentrum Antonius Abt in Terheijden

DIRECT SOLLICITEREN