Specialist Ouderengeneeskunde

Intramuraal en in de eerste lijn, minimaal 24 uur per week

Bent u onze nieuwe collega specialist ouderengeneeskunde?

Surplus
Surplus is een grote zorg- en welzijnsorganisatie in Breda en omstreken. Sinds de fusie
met Stichting Elisabeth en De Breedonk in Breda werken er zo’n 3000 medewerkers en 2000 vrijwilligers. Wij zijn gespecialiseerd in tijdelijke en langdurige verzorging, verpleging en behandeling van kwetsbare ouderen bij wie sprake is van psychogeriatrische, geronto-psychiatrische, somatische of palliatieve zorgvragen. We volgen de cliënt naar waar deze verblijft, zowel intra- als extramuraal. De geriatrische revalidatie wordt aangeboden door onze samenwerkingspartner De MARQ.

Ontwikkeling eerste lijn
Het is onze ambitie om in de periode 2018 -2020 de advisering aan en samenwerking met huisartsen in de regio Breda te versterken. U gaat samen met enkele enthousiaste collega’s een belangrijke rol spelen in de eerste lijn, onderhoudt contacten met ketenpartners en huisartsen, verricht geriatrische consultaties of u treedt op als medebehandelaar. Multidisciplinaire samenwerking en afstemming in de eerste lijn zijn speerpunten. Een uitdagende en vooral leuke opdracht voor u als proactieve en verbindende specialist.

Wat verwachten wij van u?
Samen gaan we voor de beste zorg voor kwetsbare ouderen. Cliënten krijgen door uw inzet de juiste diagnose en (multidisciplinaire) behandeling passend bij hun persoonlijke wensen, doelen en omstandigheden. U neemt deel in het rooster voor bereikbare diensten.

Wat bieden wij u?
Fijne en deskundige collega’s, opleidingsfaciliteiten en natuurlijk Brabantse gezelligheid. Om een overstap of verhuizing interessant te maken ontvangt u een (parttime) arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd, cao VVT FWG 75 (max. € 7.568,20 bruto p.m.). Afhankelijk van uw ambities bestaat de mogelijkheid u verder te specialiseren tot Kaderarts.

Meer informatie of sfeer proeven?
Graag willen wij u eerst beter leren kennen en stellen ons graag aan u voor. Het medisch team bestaat uit specialisten ouderengeneeskunde, (basis)artsen, SO’s in opleiding en een AIOS huisartsgeneeskunde.

Interesse? U kunt direct contact opnemen met mw. Monique Maas, directeur behandeling en begeleiding/specialist ouderengeneeskunde (0168-350515).
Wilt u een dagdeel meelopen en onze bedrijfscultuur ervaren? Ook dat kan.
Uw sollicitatie kunt u voor 1 juni a.s. sturen aan m.sprengers@surplus.nl, onder vermelding van referentienummer 2018/075.
Kijk ook eens op www.surplus.nl.Details
 • Dienstverband:
  Diverse contracturen zijn bespreekbaar
 • Reageren kan tot:
  1-6-2018
 • Referentie:
  2018/075
 • Plaats:
  Breda e.o.