KANJERS MET PASSIE VOOR ZORG (Verpleegkundige)

Uren in overleg, onbepaalde tijd

Waar ga je werken:
Surplus Zorg biedt in West- en Midden-Brabant een gevarieerd aanbod op het gebied van zorg, wonen en welzijn. Dat betekent dat je kunt werken in één van onze woonzorgcentra of in de wijkzorg bij de mensen thuis. We werken binnen verschillende vakgebieden, zoals wijkzorg/thuiszorg, psychogeriatrie, palliatieve zorg, etc.

Surplus staat voor meerwaarde: het overtreffen van verwachtingen en iets extra’s bieden. Dat is in alles de inspiratie voor Surplus. En dat geldt zeker niet alleen voor onze cliënten, maar ook voor onze medewerkers. Wij geven onze medewerkers de ruimte om zichzelf te ontplooien en een waardevolle invulling te geven aan hun werkzaamheden.

Heb je het nog goed naar je zin in je huidige baan? Toch goed dat je dit leest!

Wat ga je doen?
Dat wat je het liefste doet: dagelijks het verschil maken voor onze bewoners. Jij ziet en hoort elke dag hoe je dit verschil het beste kunt maken. We nodigen je dan ook uit je echt in te leven in de bewoner zodat je weet hoe het met hem of haar gaat en wat je voor hen op dat moment kunt betekenen.
We zijn op zoek naar gemotiveerde verpleegkundigen voor de doelgroepen tweezorg, psychogeriatrie (pg) en somatiek.
Binnen een team werken wij met verschillende rollen:
- HBO Verpleegkundige: coacht en begeleidt het team op zorginhoud en heeft de focus op (verbetering van) kwaliteit;
- Regisseur: regisseert het dagproces. Zorgt voor dagelijkse uitvoering van afstemming van overdracht en zorgcoördinatie. Is het aanspreekpunt voor bewoners, familie, collega’s en behandelaars;
- Als Verpleegkundige wordt je ingezet als Familiecontactpersoon: je zorgt voor de coördinatie en afstemming tussen informele en professionele zorg voor een bewoner.

Wie zoeken wij?
Voor deze vacature zijn we op zoek naar een inspirerende/sprankelende, betrokken verpleegkundige die graag in een team werkt. Dit gaat je heel natuurlijk af.
- Je bent in het bezit van een diploma MBO verpleegkunde;
- Je denkt in mogelijkheden, bent flexibel en wilt graag leren;
- Op een goede manier feedback geven en ontvangen vind je vanzelfsprekend;
- Je hebt niet alleen oog voor de bewoners maar ook voor je collega’s.

Wat bieden wij jou?
We bieden je een functie met flexibele werktijden en mogelijkheden bij jou in de buurt. We begeleiden je in je ontwikkeling zodat je groeit in het werk van een verpleegkundige. De functie is gewaardeerd in FWG 45, CAO VVT. Dit betekent concreet een salaris van maximaal € 3.032,60 bij een fulltime dienstverband, maximaal € 19,38 per uur. Wij bieden een contract voor onbepaalde tijd. De uren zijn in overleg, vanaf gemiddeld 24 uur per week.
Bij Surplus kun je aansluiten bij de collectieve zorgverzekering, fitnessen met belastingvoordeel en deelnemen aan het fietsplan. De overige secundaire arbeidsvoorwaarden zijn conform cao.

Reageer vandaag nog!
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Linda Kolsters, HR adviseur, op telefoonnummer 06 – 83 59 01 28. Wil je een keer een dagdeel meelopen om te ervaren hoe het werken bij Surplus kan zijn? Je bent van harte welkom.
Solliciteren kan via werken@surplus.nl Binnen drie werkdagen nemen we contact met je op.
Referentienummer: 2018/999
Vergeet je niet te vermelden naar welke doelgroep je voorkeur uit gaat?
 Details
 • Dienstverband:
  Diverse contracturen zijn bespreekbaar
 • Reageren kan tot:
  31-12-2018
 • Referentie:
  2018/999
 • Plaats:
  Diverse locaties binnen Surplus Zorg (intramuraal en extramuraal)

DIRECT SOLLICITEREN