Verzorgende IG

Aantal uren in overleg

Het betreft hier een vacature van de MARQ, voor meer informatie zie: www.demarq.nl

 

Voor onze locaties Breda Langendijk en Zevenbergen zijn wij op zoek naar één of meerdere verzorgenden IG, vanwege uitbreiding van formatie. Het aantal uren per week is in overleg te bepalen. In deze uitdagende functie ben je naast de uitvoering van vakinhoudelijke werkzaamheden ook betrokken bij het revalidatieplan. Ben jij een ster in plannen, organiseren en communiceren? Zoek je een werkplek waar jouw mening telt? Dan ben jij de zorgprofessional die wij zoeken!

De MARQ is een nieuwe, innovatieve organisatie, gespecialiseerd in geriatrische revalidatie en behandeling van mensen die meerdere ziektebeelden tegelijk hebben. Samen met de revalidant én zijn naasten wordt er door een multidisciplinair team gewerkt aan het realiseren van individuele revalidatiedoelen. Alles is erop gericht om de revalidant weer zo zelfstandig mogelijk te laten functioneren in zijn eigen omgeving.

Wat ga je doen?
Als verzorgende IG ben je onderdeel van een multidisciplinair team, dat samen het revalidatieplan maakt en uitvoert. Samen met de verpleegkundige, ergotherapeut, specialist ouderengeneeskunde, verpleegkundig specialist, fysiotherapeut, psycholoog, activiteitentherapeuten, logopediste en diëtist zorg je ervoor dat de revalidant uiteindelijk weer in de thuissituatie kan wonen.
De groep revalidanten is wisselend, de ene keer zijn het revalidanten met een CVA, de andere keer betreft het cliënten met orthopedische of neurologische aandoeningen of zijn het revalidanten met hart- en longziekten. Ook een combinatie hiervan is mogelijk. Dit vraagt om stressbestendige medewerkers die de rust kunnen bewaren en dit ook uitstralen richting revalidanten en collega’s.
 
Je bent dagelijks bezig met het bieden van cliëntgerichte verpleging en verzorging op basis van individuele zorgbehoeften, zoals die zijn vastgelegd in het behandeldossier en het revalidatieplan.
De complexiteit van de zorg is toegenomen, wat er voor zorgt dat de afdelingen steeds anders moeten gaan werken. Je deelt kennis met elkaar en geeft gevraagd en ongevraagd advies om de kwaliteit op de locatie te waarborgen. Je signaleert aandachtspunten vanuit de leefwereld van de revalidant en onderneemt daarop actie in overleg met de verpleegkundige.

Wat vragen wij?
Voor deze functie zoeken we een verzorgende IG met kennis of affiniteit met de doelgroep. Je werkt graag samen in een team, bent positief ingesteld, flexibel en beschikt over een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Daarnaast ben je in staat om je in te leven in wensen van de revalidant en zijn mantelzorgers. Plannen en organiseren is waar jij blij van wordt!
• Je beschikt over een diploma verzorgende IG op niveau 3. Daarnaast kun je bij aanvang van de werkzaamheden een VOG overleggen.
• Je hebt ervaring met somatiek, bij voorkeur op een revalidatieafdeling.
• Je bent stressbestendig en flexibel beschikbaar. Zo ben je bereid om alle voorkomende diensten te werken.

Wat mag je verwachten? 
We bieden je een uitdagende en flexibele baan binnen een mensgerichte, vernieuwende organisatie. De arbeidsovereenkomst is voor bepaalde tijd, het aantal uren dat je ingezet wordt, is in overleg nader te bepalen. De functie is ingedeeld in FWG 35, salaris en overige arbeidsvoorwaarden zijn volgens de CAO VVT.

Solliciteren
Voor meer informatie over deze functie kun je terecht bij Ronald Klaver, manager GRZ. Hij is bereikbaar via telefoonnummer 06-51145623.
Solliciteren kan tot en met zondag 29 april aanstaande via HRM@deMARQ.nl.

Deze vacature zal tegelijk intern en extern gepubliceerd worden. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang. Sollicitanten die momenteel werkzaam zijn bij Avoord of Surplus worden als interne kandidaat beschouwd.


 Details
 • Dienstverband:
  Diverse contracturen zijn bespreekbaar
 • Reageren kan tot:
  29-4-2018
 • Referentie:
  2018/0DM/VIG
 • Plaats:
  Breda Langendijk en Zevenbergen