Flexmedewerker Verpleegkundige (niveau 4)

aantal uren in overleg

Voor onze flexpool zijn wij op zoek naar enthousiaste verpleegkundigen. Geniet jij ervan om op verschillende locaties te werken en zo veel ervaring op te doen in de verschillende werkvelden binnen de ouderenzorg? Heb je graag zeggenschap over je eigen rooster? Denk jij graag mee over hoe wij onze zorg kunnen verbeteren? Dan ben jij de professional die we zoeken!

Wat ga je doen?
Als verpleegkundige in de flexpool werk je op verschillende locaties bij Surplus, oa in de omgeving van Etten Leur, Breda, Zevenbergen en Terheijden. Wij bieden een uitdaging voor zowel intra- als extramurale zorg; als flexmedewerker kom je overal!
Je signaleert verbeterpunten en zorgt er zo voor dat je de afdeling, de organisatie en jezelf iedere keer weer verbetert. Je ondersteunt op het vlak van verzorging, voert de verpleging uit en geeft advies in complexe situaties. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor verpleegtechnische handelingen.

Wie zoeken wij?
Voor deze functie zoeken we flexibele, servicegerichte en proactieve collega’s met een kritische blik. Je werkt graag zelfstandig in een team en past je makkelijk aan. Als flexmedewerker weet jij snel te achterhalen waar een afdeling behoefte aan heeft en hoe jij daarin kunt ondersteunen.

 Je beschikt over een diploma Verpleegkundige, minimaal op niveau MBO 4.
 Werkervaring in een verzorg- en verpleegtehuis met somatische en psychogeriatrische cliënten is een pré.
 Je hebt een geldige BIG-registratie.

Wat bieden wij jou?
Een uitdagende en gevarieerde functie in een mensgerichte organisatie. Een plek waar je jezelf verder kunt ontwikkelen. Je wordt als flexkracht opgenomen in ons e-learning programma en kunt vaardigheden ontwikkelen in ons eigen skills lab.

In eerste instantie bieden we een arbeidsovereenkomst voor de duur van 1 jaar voor nader te bepalen aantal uur per week. De functie is ingedeeld in FWG 45, salaris (maximaal € 3.032,60 bij een fulltime dienstverband / € 19,38 per uur) en overige arbeidsvoorwaarden zijn volgens de CAO VVT.

Reageer vandaag nog!
De datum voor de invulling van de vacature is zo spoedig mogelijk.
Voor eventuele vragen of extra informatie kun je contact opnemen met de adviseurs van afdeling Planning & Mobiliteit, telefoonnummer 076-2082800.
Vacaturenummer: 2018/055
Je sollicitatie (brief + cv) kan je richten aan sollicitatie@surplus.nl.Details
 • Dienstverband:
  Diverse contracturen zijn bespreekbaar
 • Reageren kan tot:
  30-4-2018
 • Referentie:
  2018/055
 • Plaats:
  Diverse locaties omgeving Etten-Leur, Zevenbergen en Terheijden