Workshop “Aziatisch koken” voor mantelzorgers van gemeente Geertruidenberg

Op maandagmiddag 19 maart 2018 wordt door Surplus een kookworkshop “Aziatische hapjes” georganiseerd voor Mantelzorgers uit de gemeente Geertruidenberg. Deze activiteit wordt vanuit het project Mantelzorgwaardering Geertruidenberg aangeboden.

Tijdens deze workshop, die voor deze mantelzorgers gratis is, wordt geleerd hoe je aan de hand van een recept lekkere hapjes kunt maken. En dat niet alleen, het is natuurlijk ook de bedoeling dat die hapjes genuttigd worden. Na de workshop kunnen de toegepaste recepten, op verzoek, per email toegestuurd worden.

Waar en wanneer?
De workshop wordt gehouden op maandag 19 maart in het Ontmoetingscentrum in Raamsdonk, Kerkplein 5 en duurt van 13:30 tot 15:30 uur.

Aanmelden
In verband met het aanschaffen van de benodigde materialen kan men zich tot uiterlijk 16 maart a.s. aanmelden per email: mantelzorg.geertruidenberg@surplus.nl of telefonisch via 0162-74 86 00. Het maximum aantal deelnemers is gesteld op 25, dus wacht niet te lang met aanmelden. De deelnemers ontvangen een bevestiging per email of telefonisch. Het zou fijn zijn indien u een snijplank en een aardappelmesje meebrengt.

Uitnodigingen en wijzigingen
Als ingeschreven mantelzorger ontvangt u van Surplus de nieuwsbrief en uitnodigingen voor trainingen en mantelzorgactiviteiten. Surplus zal deze informatie zoveel mogelijk per email naar u verzenden. Indien uw emailadres nog niet bekend is bij Surplus, dan wordt u verzocht dit alsnog aan te willen leveren.

Heeft u vragen of zijn er wijzigingen bij de zorgvrager en/of de mantelzorger, dan verneemt Surplus dit graag via mantelzorg.geertruidenberg@surplus.nl of telefonisch via Surplus: 0162-74 86 00.

Publicatiedatum: 23 feb 2018

Gepubliceerd bij: Surplus Welzijn, Surplus Zorg, Surplus Groep