Verpleegkundige (HBO)

24-36 uur gemiddeld per week, onbepaalde tijd.

Deze vacature bij Surplus betekent werken aan je eigen ontwikkeling en die van jouw collega’s. Surplus is één van de grootste werkgevers in de ouderenzorg in West Brabant; intra – en extramuraal maar ook op het gebied van welzijn. Met altijd wel een locatie bij jou in de buurt zijn er mogelijkheden genoeg voor iemand met ambitie.
Heb je het nog goed naar je zin in je huidige baan? Toch goed dat je dit leest!

Wat ga je doen?
Dat wat je het liefste doet; dagelijks het verschil maken voor onze bewoners. Jij ziet en hoort elke dag hoe je dit verschil het beste kunt maken. We nodigen je ook uit actief bij te dragen aan kwaliteitsverbetering van zorg. We zijn op zoek naar gemotiveerde hbo – verpleegkundigen voor verschillende doelgroepen: tweezorg, somatische intensieve zorg, psychogeriatrie (pg) en geronto psychiatrie.
Binnen een team werken wij met verschillende rollen:
 HBO Verpleegkundige (deze vacature): coacht en begeleidt het team op zorginhoud en heeft de focus op kwaliteit(verbetering);
 Regisseur: regisseert het dag proces. Zorgt voor dagelijkse uitvoering van afstemming van overdracht en zorgcoördinatie. Is het aanspreekpunt voor bewoners, familie, collega’s en behandelaars;
 Familiecontactpersoon: zorgt voor de coördinatie en afstemming tussen informele en professionele zorg voor een bewoner.

Wie zoeken wij?
Voor deze vacature zijn we op zoek naar een inspirerende/sprankelende, betrokken HBO verpleegkundige die plezier heeft in het coachen van collega’s en graag in een team werkt. Dit gaat je heel natuurlijk af.
 Je bent in het bezit van een diploma HBO verpleegkunde;
 Werkervaring in een coachende rol is een pré;
 Je denkt in mogelijkheden, bent flexibel, zelfstandig en creatief in het oplossen van problemen;
 Op een goede manier feedback geven en ontvangen vind je vanzelfsprekend;
 Door jouw bijdrage aan het team wordt het overzicht bewaakt en processen gestroomlijnd.

Wat bieden wij jou?
We bieden je een functie met flexibele werktijden en mogelijkheden bij jou in de buurt. De functie is gewaardeerd in FWG 50, CAO VVT. Dit betekent concreet een salaris van maximaal € 3.444,48 bij een fulltime dienstverband, maximaal € 22,01 per uur. Wij bieden een contract voor onbepaalde tijd. De uren zijn in overleg, vanaf gemiddeld 24 uur per week.
Bij Surplus kun je aansluiten bij de collectieve zorgverzekering, fitnessen met belastingvoordeel en deelnemen aan het fietsplan. De overige secundaire arbeidsvoorwaarden zijn conform cao.

Reageer vandaag nog!

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Lucia van Dijk of Linda Kolsters; HR adviseurs, op telefoonnummer 06 – 222 414 96. Solliciteren kan via werken@surplus.nl. Binnen drie werkdagen nemen we contact met je op.
Vergeet je niet te vermelden naar welke doelgroep je voorkeur uit gaat?
De vacature staat open tot 30 juni 2018.Details
 • Dienstverband:
  Diverse contracturen zijn bespreekbaar
 • Reageren kan tot:
  30-6-2018
 • Referentie:
  2018/016
 • Plaats:
  Surplus Zorg diverse locaties

DIRECT SOLLICITEREN