Open Huis in activiteitencentrum Dommelbergen, De Slotjes en De Bunthoef

Woensdag 31 januari van 9.00 tot 19.00 uur

Kom op woensdag 31 januari naar het Open Huis van het activiteitencentrum in jouw stadsdeel: Dommelbergen (noord), De Slotjes (centrum) en De Bunthoef (zuid). De medewerkers staan klaar om je te verwelkomen met (huisgemaakte) hapjes. Tenslotte is ‘Eerst eten’ typisch Oosterhout.

Wist je dat je in onze activiteitencentra kunt biljarten, computerles volgen, jeu de boules spelen, gymen, yoga beoefenen of handwerken? En dat dit slechts een greep is uit het uitgebreide aanbod voor jong en oud? Tijdens het Open Huis presenteren diverse groepen, verenigingen en clubs zich. Je bent welkom om een kijkje te nemen of mee te doen. Wil je zelf eenmalig of regelmatig een activiteit organiseren in één van onze centra? Laat je gedurende het Open Huis informeren over de mogelijkheden.

Vernieuwd
Tijdens het Open Huis staan we klaar om je rond te leiden door de vele verschillende ruimtes die de centra hebben. Voor jou de kans om de uitgebreide vernieuwing van Dommelbergen, De Slotjes en De Bunthoef te bewonderen. Met één herkenbare stijl van nieuw meubilair, lampen en fris schilderwerk mogen we onze centra nu met recht ‘de grootste huiskamers’ van Oosterhout noemen.

Eerst eten
Gedurende de hele dag serveren we (huisgemaakte) hapjes voor een hartverwarmend welkom. Want zoals we in Oosterhout zeggen; ‘Eerst eten’. Én daarna een kijkje nemen bij de activiteiten. Of maak je van de gelegenheid gebruik om andere buurtbewoners te ontmoeten? We zien je graag op woensdag 31 januari tussen 09.00 en 19.00 uur.

Meer informatie
Neem voor meer informatie contact op met Gemma Vriens via telefoonnummer: 0162 - 74 86 00. Let op: Open Huis is nu ook in de ochtend vanaf 9:00 uur

 

Publicatiedatum: 30 jan 2018

Gepubliceerd bij: Surplus Welzijn, Surplus Zorg, Surplus Comfort, Surplus Groep