Verpleegkundige (MBO nivo 4)

De Zeven Schakels - Zevenbergen (24 uur per week, onbepaalde tijd)

Deze vacature bij Surplus betekent werken aan je eigen ontwikkeling en die van jouw collega’s. Surplus is één van de grootste werkgevers in de ouderenzorg in West Brabant: intra- en extramuraal maar ook op het gebied van welzijn. Met altijd wel een locatie bij jou in de buurt zijn er mogelijkheden genoeg voor iemand met ambitie.In ons woonzorgcentrum bieden we zorg aan verschillende doelgroepen:

- 30 bewoners met behoefte aan chronische zorg, vanwege chronische lichamelijke aandoeningen in het verpleeghuis;
- 78 dementerende bewoners in het verpleeghuis;
- 85 bewoners die gebruik maken van zorgverlening in hun eigen woning;
- Bewoners palliatieve zorgvraag.

Heb je het nog goed naar je zin in je huidige baan? Toch goed dat je dit leest!

Wat ga je doen?
Dat wat je het liefste doet: dagelijks het verschil maken voor onze bewoners. Jij ziet en hoort elke dag hoe je dit verschil het beste kunt maken. We nodigen je dan ook uit je echt in te leven in de bewoner zodat je weet hoe het met hem of haar gaat en wat je voor hen op dat moment kunt betekenen.
We zijn op zoek naar gemotiveerde verpleegkundigen voor de doelgroepen tweezorg, psychogeriatrie (pg) en somatiek.
Binnen een team werken wij met verschillende rollen:

- HBO Verpleegkundige: coacht en begeleidt het team op zorginhoud en heeft de focus op (verbetering van) kwaliteit;
- Regisseur: regisseert het dagproces. Zorgt voor dagelijkse uitvoering van afstemming van overdracht en zorgcoördinatie. Is het aanspreekpunt voor bewoners, familie, collega’s en behandelaars;
- Als Verpleegkundige wordt je ingezet als Familiecontactpersoon: je zorgt voor de coördinatie en afstemming tussen informele en professionele zorg voor een bewoner.

Wie zoeken wij?
Voor deze vacature zijn we op zoek naar een inspirerende/sprankelende, betrokken verpleegkundige die graag in een team werkt. Dit gaat je heel natuurlijk af.
 
- Je bent in het bezit van een diploma MBO verpleegkunde;
- Je denkt in mogelijkheden, bent flexibel en wilt graag leren;
- Op een goede manier feedback geven en ontvangen vind je vanzelfsprekend;
- Je hebt niet alleen oog voor de bewoners maar ook voor je collega’s.

Wat bieden wij jou?
We bieden je een functie met flexibele werktijden en mogelijkheden bij jou in de buurt. We begeleiden je in je ontwikkeling zodat je groeit in het werk van een verpleegkundige. De functie is gewaardeerd in FWG 45, CAO VVT. Dit betekent concreet een salaris van maximaal € 3.032,60 bij een fulltime dienstverband, maximaal € 19,38 per uur. Wij bieden een contract voor onbepaalde tijd. De uren zijn in overleg, vanaf gemiddeld 24 uur per week.
Bij Surplus kun je aansluiten bij de collectieve zorgverzekering, fitnessen met belastingvoordeel en deelnemen aan het fietsplan. De overige secundaire arbeidsvoorwaarden zijn conform cao.

Reageer vandaag nog!
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Linda Kolsters, HR adviseur, op telefoonnummer 06 – 83 59 01 28. Wil je een keer een dagdeel meelopen om te ervaren hoe het werken bij Surplus kan zijn? Je bent van harte welkom. Solliciteren kan via werken@surplus.nl. Binnen drie werkdagen nemen we contact met je op.
Vergeet je niet te vermelden naar welke doelgroep je voorkeur uit gaat?Details
 • Dienstverband:
  Parttime
 • Reageren kan tot:
  31-12-2018
 • Referentie:
  2018/066
 • Plaats:
  Zevenbergen, De Zeven Schakels

DIRECT SOLLICITEREN