deBreedonk

Daarnaast bieden wij huisvesting. Wij zorgen voor algemeen onderhoud en schoonmaak. Ook zorgen wij voor warme maaltijden (meer­keuze menu) en koffie en thee. Als u dat wenst, verzorgen wij uw was. Ook waken wij over uw veiligheid door ruim aandacht te besteden aan inbraakbeveiliging en brandpreventie. Aanpalend aan deBreedonk locatie Mastbos is nog een 40-tal moderne serviceappartementen gebouwd waar door ons zorg en diensten worden geleverd.

Locatie deBreedonk

deBreedonk locatie Mastbos is een modern woon- zorgcentrum voor ouderen gelegen aan de zuidrand van Breda. Er zijn 72 verzorgingsplaatsen, verdeeld over 70 eenpersoonsappartementen. Tevens zijn er twee appartementen waarin men tijdelijk verzorgd kan worden met een eerstelijnsverblijf indicatie (ELV).

Zorg
Wij bieden lichamelijke verzorging en lichte verpleging. Wij helpen u met de dagelijkse levensverrichtingen, zoals opstaan, naar bed gaan, aan- en uit­kleden, wassen, etc. Dit alles doen wij op een manier waarbij u zo veel mogelijk zelfstandig blijft. Uw privacy staat bij ons hoog in het vaandel.

Daarnaast bieden wij huisvesting. Wij zorgen voor algemeen onderhoud en schoonmaak. Ook zorgen wij voor warme maaltijden (meer­keuze menu) en koffie en thee. Als u dat wenst, verzorgen wij uw was. Ook waken wij over uw veiligheid door ruim aandacht te besteden aan inbraakbeveiliging en brandpreventie.

Wonen
Aanpalend aan deBreedonk locatie Mastbos is nog een 40-tal moderne serviceappartementen gebouwd waar door ons zorg en diensten worden geleverd.

Bezoekadres
Willem van Oranjelaan 17
4837 AJ Breda

Auto en fiets
Er is beperkte parkeergelegenheid op het parkeerterrein aan de voorzijde van het woonzorgcentrum voor de auto.
Voor de fiets is er voldoende ruimte naast de hoofdingang van het woonzorgcentrum.
Voor bewoners zijn er gereserveerde parkeerplaatsen op het parkeerterrein van de Breedonk.

Openbaar vervoer
Recht tegenover de Breedonk  ligt de bushalte “Willem van Oranjelaan” deze is bereikbaar met de buslijnen 3, 6, en 16
Raadpleeg http://www.9292ov.nl voor een actueel reisadvies met het openbaar vervoerNieuws van deze locatie
Contact

Bezoekadres:
Willem van Oranjelaan 17
4837 AJ Breda

Toon op kaart

Tel: 076 565 42 50
Fax: 076 560 99 90