Jeugdwerker

20 uur gemiddeld per week

Waar
Het jeugdwerk van Surplus Welzijn in Breda
staat binnen deze gemeente hoog in het vaandel. Er is de afgelopen jaren hard gewerkt aan een professioneel aanbod vindplaatsgericht en accommodatiegebonden jeugdwerk.

Functie
Je speelt in op de leef- en belevingswereld van jongeren. Je werkt aan versterking van de sociale competenties en legt verbindingen tussen jongeren, tussen groepen, en tussen jongeren en samenleving. Je treedt op als coach, je hebt een (ped)-agogische taak en biedt kansen en stelt grenzen. Je werkt vraaggericht, waarbij de vraag en behoefte van jongeren het uitgangspunt is. Je draagt bij aan een integrale aanpak en stimuleert ‘ketendenken’, waarbij het belang en de leefwereld van de jongeren centraal staan. Je richt je op de talenten en competenties van jongeren en stimuleert participatie door middel van vrijwilligerswerk. De jeugdwerker richt zich op preventie, draagt bij aan veiligheid en bestrijding van overlast.

Wij vragen 
Je beschikt over een relevante HBO-opleiding, bij voorkeur gericht op agogisch werk. Je hebt kennis van en ervaring met Welzijn nieuwe stijl. Bij voorkeur heb je ervaring in het werken met jongeren. Je beschikt over goede contactuele vaardigheden en bent in staat snel en professioneel contact op te bouwen. Je bent een stevige persoonlijkheid, bent actief en vindingrijk. Je bent gericht op ontwikkeling en nieuwe initiatieven. Je kunt goed omgaan met moderne communicatiemiddelen en sociale media. Je bent bereid tot onregelmatig werken in de avonduren en in het weekend.

Wij bieden 
Dienstverband: 20 uur gemiddeld per week. De aanstelling is in eerste instantie tot en met 31/12/2017.
Ingangsdatum: z.s.m. in overleg
Werktijden: Onregelmatig, ook in de avonduren en in het weekend. Het rooster wordt ingepland in overleg met de leidinggevende
Arbeidsvoorwaarden: Arbeidsvoorwaarden zijn volgens CAO WMD
Salaris: Schaal 8, max. € 3.460,00 bruto per maand (fulltime basis).

Informatie / Sollicitatie
Publicatie: Deze vacature wordt intern en extern gepubliceerd. Interne kandidaten hebben voorrang.
Sluitingsdatum: 6 augustus 2017
Sollicitatiegesprekken: woensdag 16 augustus 2017
Sollicitatie: Surplus, afdeling P&O, t.a.v. Marion van Rijswijk (sollicitatiebrief + CV)
Referentienummer: 2017/086
E-mail: marion.van.rijswijk@surpluswelzijn.nl
Adres: Pastoor van Kessellaan 7, 4761 BH Zevenbergen

 

Reageer je op een vacature bij een andere divisie van Surplus als waar je op dit moment werkt? Realiseer je je dan dat je een nieuw dienstverband krijgt en het huidige wordt beëindigd. Dit betekent dat je jouw dienstjaren en verlofsaldo niet kunt meenemen.Details
 • Dienstverband:
  Parttime
 • Reageren kan tot:
  7-8-2017
 • Referentie:
  2017/086
 • Plaats:
  Surplus welzijn in Breda