Fysiotherapeut (waarnemend)

Oproepbasis (0-urencontract)

Waar
De afdeling fysiotherapie maakt deel uit van de Paramedische Dienst binnen het cluster Behandeling en Begeleiding van Surplus Zorg in Zevenbergen.
Je gaat werken op verschillende locaties en met verschillende doelgroepen cliënten op het gebied van psychogeriatrie, reactivering, gerontopsychiatrie, somatiek en polikliniek. Ook wordt fysiotherapeutische groepsbehandeling aangeboden. Het team fysiotherapie bestaat uit fysiotherapeuten en een fysiotherapeutisch assistent.

Functie
In hoofdlijnen bestaan je werkzaamheden als fysiotherapeut uit het zelfstandig onderzoeken, behandelen en begeleiden van cliënten. Daarnaast heb je een taak bij het informeren, instrueren en adviseren van cliënten en betrokkenen, verplegend- en verzorgend personeel.

Wij vragen 
Je beschikt over het diploma HBO-Fysiotherapie en hebt een bewijs van inschrijving in het BIG-register. Bij voorkeur heb je werkervaring in de geriatrie of neurologie. Affiniteit met psychogeriatrie en tweezorg is een vereiste. Daarnaast ben je gericht op multidisciplinaire samenwerking, ontwikkelingsgericht en een professional binnen je vakgebied. Als persoon heb je een flexibele instelling en een warm hart voor ouderen. Met name het werken met psychogeriatrische cliënten spreekt je aan. In verband met het werken op de diverse locaties ben je in bezit van een auto.

Wij bieden 
Dienstverband: Oproepbasis (0-uren contract). Je wordt opgeroepen bij drukte, ziekte of vakantie van collega’s. De aanstelling is tijdelijk, tot 1 maart 2018.
Ingangsdatum: per direct.
Werktijden: In onderling overleg.
Arbeidsvoorwaarden: Arbeidsvoorwaarden zijn volgens CAO VVT
Salaris: FWG 55, max. € 3866,52 bruto per maand.

Zorg jij met ons mee?
Publicatie: Deze vacature is gelijktijdig intern en extern gepubliceerd. Interne kandidaten hebben voorrang.
Informatie: Judith Meijer, Fysiotherapeut (tel. 0168 - 350544)
Sluitingsdatum: 31 juli 2017
Sollicitatie: Surplus, afdeling P&O, t.a.v. Judith Meijer (sollicitatiebrief + CV)
Referentienummer: 2017/087
E-mail: j.meijer@surpluszorg.nl
Adres: Pastoor van Kessellaan 7, 4761 BH ZevenbergenDetails
 • Dienstverband:
  Oproepbasis
 • Reageren kan tot:
  31-7-2017
 • Referentie:
  2017/087
 • Plaats:
  Surplus afdeling Behandeling & Begeleiding in Zevenbergen e.o.

DIRECT SOLLICITEREN