Verzorgende IG

Diverse contracturen zijn bespreekbaar

Waar
Woonzorgcentrum Fendertshof in Fijnaart
biedt wonen, zorg en welzijn, wat is afgestemd op de individuele cliënt. De Surplus kernwaarden “dichtbij, actief en persoonlijk” dragen bij aan de gezellige sfeer en het persoonlijk welbevinden van de cliënt. Voor het welzijn van de cliënt worden allerlei activiteiten georganiseerd. Afhankelijk van het zorgzwaartepakket van de cliënt worden diverse vormen van zorg geleverd. Ook mensen uit de omgeving zijn van harte welkom voor ontspanning en activiteiten, zoals een bezoek aan het Grand Café of een potje biljart.

Afdeling Het Kompas bestaat uit 4 kleinschalige woongroepen met 8 cliënten. Het Kompas biedt zorg aan psychogeriatrische cliënten en tweezorg cliënten. Bij de tweezorg cliënt is sprake van lichamelijke en cognitieve problemen zonder uitzicht op herstel. Ze maken gebruik van gezellig ingerichte woonkamers en hebben een ruime eigen kamer.

Vanuit de zorgvisie “Zorgen zonder Zorgen” ben je als team verantwoordelijk voor de zorg. Er wordt gewerkt met een rolverdeling binnen het team. De regisseur is verantwoordelijk voor het dagproces (dit is een rol die veelal belegd is bij een verpleegkundige). Zij is die dag het gezicht en centrale aanspreekpunt voor cliënten, familie, collega’s en behandelaars. Daarnaast heeft iedere cliënt een familiecontactpersoon, die verantwoordelijk is voor de coördinatie en afstemming tussen informele en professionele zorg voor die cliënt. 

Functie
Je hebt een belangrijke rol in het bieden van een zo optimaal mogelijke woonomgeving voor de cliënten. Je bent verantwoordelijk voor het leveren van zorg op maat aan de hand van de zorgplannen en de zorgvisie van Surplus. Het signaleren van zorgvragen van cliënten op lichamelijk, geestelijk en sociaal gebied en het werken met zorgdossiers zijn een belangrijk deel van je functie. Verder is het van belang dat je ook aandacht schenkt aan welzijn, recreatie en ontspanning van onze cliënten.

Wij vragen 
Je bent in het bezit van een diploma ziekenverzorgende, verzorgende IG of verpleegkundige. Je hebt plezier in het zorgen voor en werken met de doelgroep ouderen, die door jouw hulp zelfstandig kunnen wonen. Je bent een echte teamspeler die resultaatgericht samenwerkt. Je toont initiatief en bent flexibel, enthousiast en werkt zelfstandig. Je bent beschikbaar voor alle diensten.

Wij bieden 
Dienstverband: Diverse contracturen zijn bespreekbaar. De aanstelling is voor een vast dienstverband met 2 maanden proeftijd.
Ingangsdatum: per direct
Werktijden: Het rooster wordt ingepland in overleg met leidinggevende.
Arbeidsvoorwaarden: Arbeidsvoorwaarden zijn volgens CAO VVT.
Salaris: FWG 35, max. €  2.566,28 bruto per maand (fulltime basis).

Zorg jij met ons mee?
Publicatie: Deze vacature is gelijktijdig intern en extern gepubliceerd.
Informatie: Patricia Vromans, afdelingshoofd (tel. 0168 – 331500)
Sluitingsdatum: 31 augustus 2017
Sollicitatie: Surplus, afdeling P&O, t.a.v. Jacqueline Malfait (sollicitatiebrief + CV)
Referentienummer: 2017/077
E-mail: werken@surplusgroep.nl
Adres: Pastoor van Kessellaan 7, 4761 BH ZevenbergenDetails
 • Dienstverband:
  Diverse contracturen zijn bespreekbaar
 • Reageren kan tot:
  31-8-2017
 • Referentie:
  2017/077
 • Plaats:
  Woonzorgcentrum Fendertshof, afdeling 't Kompas in Fijnaart

DIRECT SOLLICITEREN