Klantenservice
0168 33 18 26

Voor aanmelding, informatie en bemiddelingGezocht: Kanjers met passie voor de zorg!

Surplus biedt in Midden- en West-Brabant een gevarieerd aanbod op het gebied van zorg, wonen en welzijn. Dat betekent dat je kunt werken in één van onze woonzorgcentra of in de wijkzorg bij de mensen thuis. We werken binnen verschillende vakgebieden, zoals wijkzorg/thuiszorg, psychogeriatrie, palliatieve zorg, etc.

Surplus staat voor meerwaarde: het overtreffen van verwachtingen en iets extra’s bieden. Dat is in alles de inspiratie voor Surplus. En dat geldt zeker niet alleen voor onze cliënten, maar ook voor onze medewerkers. Wij geven onze medewerkers de ruimte om zichzelf te ontplooien en een waardevolle invulling te geven aan hun werkzaamheden.

Wie ben jij:
Jij wilt elke dag het verschil maken voor de cliënt. Dat gaat niet alleen over het bieden van goede zorg, maar meer nog over de extra aandacht die je de cliënt geeft. Dat zit vaak in kleine dingen. Dat betekent dat je je goed moet kunnen inleven in de cliënt en weten wat hij of zij belangrijk vindt. Je kijkt verder dan alleen de zorgvraag. Jij ziet écht hoe het vandaag met jouw cliënt gaat, zodat je hem of haar de beste ondersteuning kunt bieden.

Je hebt ook oog voor je collega’s: je bent collegiaal en werkt goed samen. Je beschikt over goede sociale vaardigheden en toont initiatief. Verder ben je flexibel, enthousiast en gemotiveerd. Natuurlijk ben je in het bezit van een vakdiploma niveau 3 of 4. Maar het belangrijkste: je hebt passie voor de zorg en wilt graag iets voor anderen betekenen!

Wat ga je doen:
Je biedt volledige zorg afgestemd op de individuele zorgbehoefte van de cliënt. Het welbevinden van onze cliënten staat daarbij centraal. Je levert samen met je team een bijdrage aan een fijn woon- en leefklimaat en je ondersteunt cliënten in hun zelfredzaamheid. We helpen hen om de regie over hun eigen leven te blijven voeren. Je doet dit samen  met mantelzorgers en vrijwilligers. Als het nodig is geef je advies of verwijs je door naar andere mogelijkheden. De Surplus kernwaarden ‘dichtbij, actief en persoonlijk’ komen tot uiting in alles wat je doet.

Wij hebben: 
Veel leuke collega’s en een baan dichtbij huis. We hebben een passend dienstverband voor jou. We kijken samen  hoe en waar we jouw vaardigheden het beste kunnen inzetten, daarbij rekening houdend met je persoonlijke voorkeuren. Voor de wijkzorg is van belang dat je over een auto beschikt. Het salaris is afhankelijk van opleidingsniveau en ervaring. We betalen conform de cao VVT.

Meer informatie: 
Wil je meer informatie over de mogelijkheden, dan kun je bellen of appen met één van onze personeelsadviseurs:

  • Linda Kolsters: 06 - 835 901 28  
  • Lucia van Dijk: 06 - 222 414 96

Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op, zodat wij de mogelijkheden met je kunnen bespreken.
Sfeer proeven? Kennismaken? Meelopen kan altijd afgesproken worden.

Wil je direct solliciteren?
Stuur je sollicitatiebrief met CV naar: werken@surplusgroep.nl of bel voor meer informatie met 076 208 28 00.
Je kunt ook reageren via het contactformulier.


Wil je solliciteren bij één van de volgende locaties: Elisabeth (Breda), Vuchterhage (Breda), Westerwiek (Breda), De Donk (Ulvenhout) of Zorghotel Merlinde (Breda), bekijk dan de vacatures op de volgende pagina: http://www.elisabethbreda.nl/vacatures/.