Student Social work / Medewerker Maatschappelijke zorg of Begeleider specifieke doelgroepen niveau 3 ?

Dan hebben wij werk voor je ! (m.n. weekenden & vakantieperiodes)

Waar
Afdeling Het Kompas in Fijnaart bestaat uit vier kleinschalige woongroepen met acht bewoners. Het Kompas biedt zorg aan mensen met dementie en tweezorg (psychische en lichamelijke klachten). 
                          
De woongroepen
De familiecontactpersoon is er speciaal voor de bewoner en zijn familie en/of naasten en is verantwoordelijk voor de coördinatie en afstemming tussen informele en professionele zorg voor die bewoner. Daarnaast is er een regisseur aanwezig binnen de woongroepen van de Mauritshof die het dagelijkse aanspreekpunt op de woongroepen voor bewoners, familie, collega’s en behandelaars vormt. Deze rol is belegd bij verpleegkundigen.

Wil je graag iets verdienen én ervaring opdoen?
Zorg die zijn basis heeft in een sterke relatieopbouw met de cliënt en zijn familie, daar kun jij aan bij dragen. Wij zoeken collega’s voor weekenden en/of vakantieperiodes voor diverse werkzaamheden in onze huiskamers, die onze cliënten op een gastvrije wijze kunnen begeleiden. Denk daarbij aan het helpen met ontbijt of de middagmaaltijd. Daarnaast ondersteun je bij de dagbesteding van onze bewoners. Je bent betrokken, assertief, empathisch, representatief en integer. Je werkt direct met onze bewoners en dat betekent dat het heel belangrijk is hoe jij als persoon bent. Jouw kwaliteiten spelen een cruciale rol bij het aangaan van de professionele relatie en de resultaten die je daarbij wilt bereiken.

Wij bieden 
Een mooie gelegenheid om het geleerde direct in de praktijk te brengen en een ideale manier om ervaring op te bouwen in de zorgsector met een boeiende doelgroep.
Dienstverband: Je fungeert als oproepmedewerker. De werktijden spreken we af bij het maken van de roosters. Zo kun je je baan prima combineren met je studie.
Ingangsdatum: Per heden
Werktijden: Flexibel, met name in het weekend en de vakantieperiode
Arbeidsvoorwaarden: Arbeidsvoorwaarden zijn volgens CAO VVT, FWG 20.

Word jij onze nieuwe collega?
Informatie:  kun je inwinnen bij de regisseur van Het Kompas, telefoonnummer 0168-331521.
Sollicitatie: Werken bij Surplus, t.a.v. Jacqueline Malfait (sollicitatiebrief + CV)
Referentienummer: 2017/059
E-mail: werken@surplusgroep.nl
Adres: Pastoor van Kessellaan 7, 4761 BH Zevenbergen

 Details
 • Dienstverband:
  Oproepbasis
 • Reageren kan tot:
  31-8-2017
 • Referentie:
  2017/059
 • Plaats:
  afdeling 't Kompas in Fendertshof in Fijnaart

DIRECT SOLLICITEREN