ANIOS / Basisarts / Huisarts

24 uur per week in regio Breda e.o.

Ben jij een gedreven (basis)arts met grote  interesse voor de ouderenzorg? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Heb jij de  ambitie om in de toekomst te starten met de opleiding huisarts geneeskunde ? Dan bieden wij een prima opstap in de ouderengeneeskunde met grote kans op een stage vrijstelling voor de opleiding.   Maar ook als je interesse hebt om op termijn de opleiding  tot specialist ouderengeneeskunde te volgen moet je zeker reageren. 

Wij zoeken  een zelfstandig arts  die de ambitie heeft om met ons te werken aan de beste dienstverlening voor onze kwetsbare oudere cliënten in onze regionale woonzorgcentra.  Je wordt verantwoordelijk voor de medische zorg van een ‘eigen’ groep cliënten met  complexe zorgvragen. Je gaat deel uitmaken van een sterk, collegiaal medisch team dat  werkt vanuit innovatiekracht en met een hoge medische standaard. Je wordt begeleid door een ervaren Specialist Ouderengeneeskunde.

Belangrijke competenties:
 cliënt gericht werken
 regie over het zorgleefplan
 een coachende aansturing

Waar kom je te werken?
Surplus is een zorg- en welzijnsorganisatie in West- en Midden-Brabant
met zo’n 2000 medewerkers en eenzelfde aantal vrijwilligers. Surplus is gespecialiseerd in tijdelijke en langdurige verzorging, verpleging en behandeling van kwetsbare ouderen. Dit doen we voor een brede groep cliënten bij wie sprake is van psychogeriatrische, geronto psychiatrische, complexe problematiek (twee zorg), revalidatie,  somatische of palliatieve  zorgvragen.

Wat mag je verwachten? 
x   een dienstverband in eerste instantie voor 1 jaar, arbeidsvoorwaarden CAO VVT
x   gelegenheid voor persoonlijke ontwikkeling en specialisatie
x   een prettige werksfeer met deskundige collega’s en multidisciplinaire samenwerking

Meer informatie of sfeer proeven?
Je kunt contact opnemen met Mw. Monique Maas-Jongerius, directeur behandeling en begeleiding / specialist ouderengeneeskunde ( 0168 350515). Reageren  kan  via werken@surplusgroep.nl onder vermelding van ref.nr.  2017/048
Om sfeer te proeven word je van harte uitgenodigd om een dagje mee te lopen met een van onze artsen. Voor meer informatie kijk ook op www.surplusgroep.nl of www.surpluszorg.nlDetails
 • Dienstverband:
  Parttime
 • Reageren kan tot:
  31-8-2017
 • Referentie:
  2017/048
 • Plaats:
  Surplus zorg, regio Breda e.o.

DIRECT SOLLICITEREN