De handen gingen uit de mouwen in Antonius Abt tijdens NLdoet

Vrijdag 17 en zaterdag 18 maart zijn er in het kader van NLdoet maar liefst 9518 klussen geklaard door meer dan 350.000 vrijwilligers. Opnieuw kwam hiermee een record in de boeken voor de grootste vrijwilligersactie van Nederland. In Terheijden gingen onder meer de handen uit de mouwen in woonzorgcentrum Antonius Abt. Er zijn afgelopen zaterdag werkelijk bergen verzet. Verantwoordelijk hiervoor waren de ‘Vrouwen van Nu’, veel van hun partners en een groot aantal enthousiaste sponsors.

In de ochtend is de belevingstuin onder handen genomen. “Hiervoor hebben we onze mannen gecharterd,” vertelt een van de dames. “Hulp uit onverwachte hoek kwam van wethouder Harry Bakker, die zijn betrokkenheid maar eens nadrukkelijk illustreerde en spontaan zijn medewerking aanbod en de schouders er flink onder zette. Er is een wandelpad aangelegd, de eendenwei is schoongemaakt – er is zelfs nog op en neer naar Zundert gereden om eendjes te halen – de kippenwei omgespit, banken en tafels zijn geschilderd en de jeu-de-boulesbaan is startklaar.”  
                                                                                                            
Verwenmiddag                                     
Maar daar hield het niet bij op. Ook ’s middags bruiste het in Antonius Abt. Er was een prachtig programma voor de bewoners – met muziek, (volks)dans,leuke acts, een hapje en een drankje – samengesteld dat uitmondde in een echte verwenmiddag waar intens van werd genoten.                                                                      

Bedankt sponsors                              
Deze grandioze NLdoet dag in Antonius Abt is (mede) zo’n succes geworden door een aantal enthousiaste sponsors die het woonzorgcentrum dan ook vriendelijk wil bedanken. Europorc, Jumbo, Jeroen van Dongen (úw topSlijter), Peter van Bragt (Graaumans aannemingsbedrijf), Dimitri Hagendoorn (Hagendoorn Tuinen & Sierbestratingen), vogelopvang Zundert, bakker van Dongen… en uiteraard de Vrouwen van Nu.       

Publicatiedatum: 23 mrt 2017

Gepubliceerd bij: Surplus Welzijn, Surplus Zorg, Surplus Comfort, Surplus Groep

Nieuws bij locatie(s):