Mantelzorgwaardering 2017 Gemeente Moerdijk

Toelichting mantelzorgwaardering 2017
Zorgt u voor een familielid, buurvrouw, vriend of iemand anders in uw directe omgeving die hulpbehoevend is? En doet u dit onbetaald?
Dan bent u mantelzorger en komt u in aanmerking voor de mantelzorgwaardering!

Voor wie is de mantelzorgwaardering?
De mantelzorgwaardering is voor alle mantelzorgers die mantelzorg verlenen aan een zorgvrager die in de gemeente Moerdijk woont. De mantelzorger zelf mag dus ook buiten de gemeente Moerdijk wonen.

Wat is de mantelzorgwaardering 2017?
Algemene informatie over hoe de waardering er in 2017 uit komt te zien, kunt u hieronder lezen:

Waarderingsmenu 2017
Ook dit jaar ontvangen alle mantelzorgers weer een cadeaubon ter waarde van € 35,- die te besteden is bij veel ondernemers in de gemeente Moerdijk.

Week van de Mantelzorg 2017
Net als de twee voorgaande jaren wordt er weer een Week van de Mantelzorg georganiseerd. Deze week loopt van 6 tot 11 november 2017. Tijdens deze week wordt er in de diverse dorpen en stadjes van de gemeente Moerdijk op iedere dag van de week een leuke activiteit georganiseerd waar u aan kunt deelnemen. De activiteiten worden  grootschaliger  dan in 2016.

Maandelijkse activiteiten 2017
Naast de Week van de Mantelzorg worden er dit jaar ook weer maandelijkse activiteiten
gepland. Deze zullen bekend gemaakt worden via de nieuwsbrief, via de sites van de gemeente en Surplus en via de plaatselijke krantjes.

Hoe kan ik mij aanmelden?
Bent u mantelzorger en wilt u op de hoogte blijven van Mantelzorgwaardering van de gemeente Moerdijk? Stuur dan een e-mail met daarin uw naam en adresgegevens naar: mantelzorgmoerdijk@surpluswelzijn.nl  onder vermelding van ‘aanmelding nieuwsbrief’.
Als u zich aanmeldt voor deze nieuwsbrief, krijgt u alle informatie over de waardering en activiteiten, inclusief de aanvraagformulieren via de mail doorgestuurd. U blijft dan altijd op de hoogte! Daarom bevelen wij u van harte aan om hier gebruik van te maken.

Het aanvraagformulier voor het WaarderingsMenu, het aanmeldformulier en het overzicht voor de activiteiten zijn nog ‘in de maak’. Zodra deze af zijn, zullen deze via de nieuwsbrief worden verspreid en zijn ze te downloaden zijn op de sites van de gemeente (www.moerdijk.nl ) en Surplus (www.surplus.nl ). De eerste nieuwsbrief zal begin april 2017 verschijnen.

Publicatiedatum: 14 mrt 2017