Studenten HBO-V, MBO-zorg niveau 3 en 4

Dan hebben wij werk voor je !

Waar
Lage Zwaluwe
Terheijden
Zevenbergen
Fijnaart
Klundert
Zevenbergschen Hoek

Wil je graag iets verdienen én ervaring opdoen?
Als je een verklaring kunt overleggen waaruit blijkt welke handelingen je mag uitvoeren, dan kun jij bij ons starten in een flexibele zorgfunctie:

Zorg die zijn basis heeft in een sterke relatieopbouw met de cliënt en zijn familie, daar kun jij aan bij dragen. Je biedt volledige zorg afgestemd op de individuele zorg en welzijnsbehoefte van de cliënt, ondersteunend aan de zorg die cliënt en naast betrokkenen zelf uitvoeren. Je stimuleert de zelf- en samenredzaamheid. Verder is het van belang dat je naast de zorg die je verleent ook het welzijn van de cliënt begeleidt, en indien nodig de cliënt adviseert of doorverwijst. Je hebt een vraaggestuurde houding, beschikt over goede sociale vaardigheden en hebt affiniteit met de doelgroep ouderen.

Wij bieden 
Een mooie gelegenheid om het geleerde direct in de praktijk te brengen en een ideale manier om ervaring op te bouwen in de zorgsector met een boeiende doelgroep.
Dienstverband: Je fungeert als oproepmedewerker. De werktijden spreken we af bij het maken van de roosters. Zo kun je je baan prima combineren met je studie. Soms benaderen we je op onverwachte momenten, bijvoorbeeld om een zieke collega te vervangen.
Ingangsdatum: Per heden
Werktijden: Flexibel, met name in de avonden, weekend en vakantieperiode
Arbeidsvoorwaarden: Arbeidsvoorwaarden zijn volgens CAO VVT. Afhankelijk van hoever je bent gevorderd in je opleiding kun je worden aangesteld als verpleeghulp (FWG 20),
helpende (FWG 25), of verzorgende (FWG 30 of 35).

Word jij onze nieuwe collega?
Informatie:  Matty Boot of Edith Aarts (afdelingshoofd)
Sollicitatie: Werken bij Surplus, t.a.v. Jacqueline Malfait (sollicitatiebrief + CV)
Referentienummer: 2017/039
E-mail: werken@surplusgroep.nl
Adres: Pastoor van Kessellaan 7, 4761 BH Zevenbergen


 Details
 • Dienstverband:
  Parttime
 • Reageren kan tot:
  1-9-2017
 • Referentie:
  2017/039
 • Plaats:
  Diverse locaties van Surplus Zorg

DIRECT SOLLICITEREN