Verzorgende niveau 3

Oproepbasis (0-uren contract)

Waar
In woonzorgcentrum Antonius Abt in Terheijden
wonen ouderen die om uiteenlopende redenen niet langer zelfstandig thuis kunnen wonen. Het woonzorgcentrum sluit volledig aan op het vraaggericht werken. Door de sfeervolle en huiselijke omgeving voelen cliënten zich snel thuis. Zij kunnen zichzelf zijn in een omgeving die herkenbaar, veilig en vertrouwd is. Binnen het centrum zijn er 42 zorgappartementen, waar somatische verpleeghuiszorg wordt geboden en reactivering waar plaats is voor 9 revalidanten. Onze medewerkers doen er alles aan om onze cliënten tegemoet te komen in hun wensen. Goede zorg, ontspanning en contact zijn hierdoor binnen handbereik.
Antonius Abt is ook een centrum van het dorp, waar mensen voor tijdelijke zorg terecht kunnen, b.v. dagverzorging en waar men gezamenlijk gezellig kan koffiedrinken en eten. De Surplus kernwaarden “dichtbij, actief en persoonlijk” komen tot uiting in alles wat we doen. Het persoonlijk welbevinden van de cliënt en bezoeker, dat is onze leidraad!

Afdeling de Kleine Schans is onderdeel van woonzorgcentrum Antonius Abt in Terheijden.
Afdeling de Kleine Schans is een kleinschalige woonvorm voor 31 psychogeriatrische cliënten. De afdeling heeft 4 woonunits waar cliënten hun eigen woonslaapkamer hebben. Op elke woonunit verblijven 7 of 8 cliënten. Door de kleinschaligheid heerst er binnen de woonvorm een gezellige sfeer, wat tot uiting komt in het persoonlijk contact, aandacht, interesse en respect voor elkaar.

Afdeling De Haven is ook onderdeel van woonzorgcentrum Antonius Abt in Terheijden. De afdeling is een kleinschalige woonvorm met 4 woonunits waar 7 à 8 geronto-psychiatrische cliënten hun eigen woon-slaapkamer hebben. Het betreft cliënten met uiteenlopende combinaties van psychische, psychiatrische, sociale en somatische problemen, waarbij gedragsproblematiek op de voorgrond staat. De problematiek is ''anders dan anders'' maar tegelijkertijd niet zodanig dat opname in een psychiatrische instelling noodzakelijk is. Door de kleinschaligheid heerst er een gezellige sfeer, wat tot uiting komt in het persoonlijk contact, aandacht, interesse en respect voor elkaar.
De Surplus kernwaarden Dichtbij, Persoonlijk & Actief worden hierdoor waargemaakt.

Vanuit de zorgvisie “Zorgen zonder Zorgen” ben je als team verantwoordelijk voor de zorg. Er wordt gewerkt met een rolverdeling binnen het team. De regisseur is verantwoordelijk voor het dagproces (dit is een rol die veelal belegd is bij een verpleegkundige). Zij is die dag het gezicht en centrale aanspreekpunt voor cliënten, familie, collega’s en behandelaars. Daarnaast heeft iedere cliënt een familiecontactpersoon, die verantwoordelijk is voor de coördinatie en afstemming tussen informele en professionele zorg voor die cliënt. 

Functie
Je hebt een belangrijke rol in het bieden van een zo optimaal mogelijke woonomgeving voor de cliënten. Jouw zorgverlening is afgestemd op de wensen en gewoonten van de cliënt en draagt bij aan de autonomie en kwaliteit van leven van de cliënt. Als familiecontactpersoon zorg je dat de cliënt en zijn familie zich welkom voelen. Je stelt in samenspel met hen en andere zorgverleners het zorgleefplan op en houdt deze actueel in voortdurend gesprek met elkaar.   

Wij vragen 
Ben jij die persoon die:
• Beschikt over een diploma ziekenverzorgende of verzorgende niveau 3?
• Snel inspeelt op de persoonlijke situatie van cliënten?
• Zich met hoofd en handen, met hart en ziel inzet?
• Initiatief toont en zelfstandig werkt binnen het kader van de afdeling?
• Interesse heeft in bijscholing en persoonlijke ontwikkeling?
Dan ben jij de persoon die wij zoeken!

Wij bieden 
Dienstverband: Oproepbasis (0-uren contract). Je wordt opgeroepen van maandag t/m zondag tijdens drukte, vakantie of ziekte van collega’s. De aanstelling is tijdelijk, voor de duur van een jaar met uitzicht op een vast dienstverband.
Ingangsdatum: Per direct
Werktijden: Het rooster wordt ingepland in overleg met leidinggevende.
Arbeidsvoorwaarden: Arbeidsvoorwaarden zijn volgens CAO VVT.
Salaris: FWG 30, max. € 15,06 bruto per uur.

Zorg jij met ons mee?
Publicatie: Deze vacature is intern en extern gepubliceerd.
Informatie: Petra de Jong of Edith Aarts, afdelingshoofden Antonius Abt  (tel. 076 - 5932910)
Sluitingsdatum: 31 juli 2017
Sollicitatie: Surplus, afdeling P&O, t.a.v Jacqueline Malfait (sollicitatiebrief + CV)
Referentienummer: 2017/040
E-mail: werken@surplusgroep.nlDetails
 • Dienstverband:
  Oproepbasis
 • Reageren kan tot:
  31-7-2017
 • Referentie:
  2017/040
 • Plaats:
  woonzorgcentrum Antonius Abt in Terheijden

DIRECT SOLLICITEREN