Verzorgende niveau 3 of IG

Contracturen in overleg, mogelijkheden voor groot contract !

Waar
Binnen de extramurale zorg in de gemeente Roosendaal e.o.
wordt door Surplus Zorg alle vormen van zorg geleverd aan personen die zelfstandig thuis wonen. Het welbevinden en woongenot van onze cliënten staat centraal. We helpen hen om de regie over hun eigen leven te blijven voeren. Onze medewerkers respecteren de eigen zelfstandigheid van zorgvragers en zullen dit actief bevorderen. De Surplus kernwaarden “dichtbij, actief en persoonlijk” komen tot uiting in alles wat we doen. Een wijkzuster is zowel het aanspreekpunt voor het V&V team als op het gebied van zorg en welzijn in de wijk. Dit leidt tot betere zorg en een professionele, prettige samenwerking. 

Functie
Je biedt volledige zorg afgestemd op de individuele zorgbehoefte van de cliënt voor zowel overdag, ’s avonds als in het weekend. Je levert vanuit het zelforganiserende team een bijdrage aan het optimaliseren van het woon/leefklimaat, het stimuleren en/of begeleiden van de zelfredzaamheid en onderhoudt contacten met cliënten en hun familie. Verder is het van belang dat je naast de zorg die je verleent ook aandacht schenkt aan het welzijn van de cliënt en indien nodig adviseert of doorverwijst naar andere mogelijkheden.

Wij vragen 
Je bent in het bezit van een diploma verzorgende niveau 3 of IG of ziekenverzorgende. Je bent een echte teamspeler die resultaatgericht samenwerkt en beschikt over goede sociale vaardigheden. Je toont initiatief en bent flexibel, enthousiast en in staat zelfstandig te werken. Je beschikt over een empatisch vermogen en goede communicatieve vaardigheden. Wij vinden het belangrijk dat je naast goede zorg, zorgdraagt voor het welzijn van onze cliënten. Voor de extramurale zorg is van belang dat je over een auto beschikt.

Wij bieden 
Dienstverband: Contracturen in overleg, met mogelijkheden voor een groot contract ! De aanstelling is voor onbepaalde tijd (proeftijd 2 maanden).
Ingangsdatum: Per direct
Werktijden: Het rooster wordt flexibel ingevuld in overleg met collega’s van het zelforganiserende team.
Arbeidsvoorwaarden: Arbeidsvoorwaarden zijn volgens CAO VVT
Salaris: Verzorgende niveau 3, FWG 30, max. € 2.350,13 bruto per maand (fulltime basis).
              Verzorgende IG, FWG 35, max € 2.540,87 bruto per maand (fulltime basis).

Zorg jij met ons mee?
Publicatie: Deze vacature is gelijktijdig intern en extern gepubliceerd.
Informatie: Andrea Cobelens (tel. 06 – 10909513) of Susan van Laarhoven (06 - 23218819)
Sluitingsdatum: 31 juli 2017
Sollicitatie: Surplus, afdeling P&O, t.a.v. Jacqueline Malfait (sollicitatiebrief + CV)
Referentienummer: 2017/031
E-mail: werken@surplusgroep.nl
Adres: Pastoor van Kessellaan 7, 4761 BH Zevenbergen

 

 Details
 • Dienstverband:
  Diverse contracturen zijn bespreekbaar
 • Reageren kan tot:
  1-8-2017
 • Referentie:
  2017/031
 • Plaats:
  extramurale zorg in Roosendaal e.o.

DIRECT SOLLICITEREN