Button voor vrijwilligers op de site

Sinds eind vorig jaar is er op de website van Surplus (www.surplus.nl) een aparte ‘button’ voor ‘Vrijwilligerswerk bij Surplus’.

Als je op de button klikt, word je doorgelinkt naar de pagina Vrijwilligerswerk. Die ziet er als volgt uit:
Leuk dat je geïnteresseerd bent in het vrijwilligerswerk bij Surplus. Op deze pagina lees je meer informatie over vrijwilligerswerk. En als je wilt, kun je via het contactformulier informatie opvragen of jezelf aanmelden.

Verschillende soorten vrijwilligerswerk
Surplus biedt je verschillende mogelijkheden en soorten vrijwilligerswerk. Hier lees je meer informatie en verhalen van andere vrijwilligers. Via het contactformulier kun je meer informatie opvragen of je aanmelden.

Aanmelden
Wil je je aanmelden als vrijwilliger? Klik dan op de onderstaande link om het contactformulier in te vullen.
Door op de button ‘Aanmelden voor vrijwilligerswerk’  te klikken, kom je meteen in een aanmeldformulier terecht. Dat formulier kan je digitaal invullen en verzenden. Super handig, snel en makkelijk dus! In de eerste maand van 2017 hebben hier al 9 mensen gebruik van gemaakt. Een prima start! De aanmeldingen komen via communicatie bij Jolanda van Leest & Nanny van Gestel terecht, die deze doorsturen naar de betreffende gemeente/ afdeling/locatie etc. Nanny en Jolanda houden een vinger aan de pols zodat de vrijwilligers snel iets van Surplus horen! Tevens zijn het vrijwilligersbeleid en alle benodigde formulieren op deze pagina te downloaden.

Cadeaubon
Wist je trouwens dat je tot 1 maart 2017 bij het aanbrengen van een nieuwe vrijwilliger een cadeaubon ontvangt? Dus: hoort zegt het voort!

Publicatiedatum: 2 feb 2017

Gepubliceerd bij: Surplus Welzijn, Surplus Zorg, Surplus Comfort, Surplus Wonen, Surplus Groep