Verzorgende IG

16 uur gemiddeld per week met meerwerk

Waar
Woonzorgcentrum St. Martinus in Zevenbergschen Hoek
heeft 25 verzorgingsplaatsen. Door de kleinschaligheid heerst er een gezellige sfeer, wat tot uiting komt in het persoonlijk contact, aandacht en interesse voor elkaar. De Surplus kernwaarden Dichtbij, Actief en Persoonlijk komen tot uiting in alles wat we doen.

Er wordt gewerkt op basis van het nieuwe zorgconcept ‘Zorgen zonder zorgen’. De coördinatie en afstemming tussen de informele en formele zorg is in handen van de familiecontactpersoon. Binnen het team is de regisseur hét centrale aanspreekpunt. Het doel van dit concept is het verhogen van de kwaliteit van zorg. Daarnaast wordt er een optimale omgeving gecreëerd voor cliënten en medewerkers waarin we kunnen zorgen zonder zorgen.

Functie
Je hebt een belangrijke rol in het bieden van een zo optimaal mogelijke woonomgeving voor de cliënten. Je bent verantwoordelijk voor het leveren van zorg op maat aan de hand van de zorgplannen en de zorgvisie van Surplus. Het signaleren van zorgvragen van cliënten op lichamelijk, geestelijk en sociaal gebied en het werken met zorgdossiers zijn een belangrijk deel van je functie. Verder is het van belang dat je ook aandacht schenkt aan welzijn, recreatie en ontspanning van onze cliënten.

Wij vragen 
Je bent in het bezit van een diploma verzorgende IG of ziekenverzorgende. Je hebt plezier in het zorgen voor en werken met de doelgroep ouderen, die door jouw hulp zelfstandig kunnen wonen. Je bent een echte teamspeler die resultaatgericht samenwerkt. Je toont initiatief en bent flexibel, enthousiast en werkt zelfstandig. Je bent beschikbaar voor alle diensten (ten behoeve van de flexibele schil).

Wij bieden 
Dienstverband: 16 uur gemiddeld per week met meerwerk. De aanstelling is voor onbepaalde tijd.
Ingangsdatum: In overleg.
Werktijden: Het rooster wordt ingepland in overleg met leidinggevende.
Arbeidsvoorwaarden: Arbeidsvoorwaarden zijn volgens CAO VVT.
Salaris: FWG 35, max. €  2.540,87 bruto per maand (fulltime basis).

Zorg jij met ons mee?
Publicatie: Deze vacature is intern en extern gepubliceerd.
Informatie: Monique Kalk, afdelingshoofd (tel. 0168 - 331500)
Sluitingsdatum: 31 juli 2017
Sollicitatie: Surplus, afdeling P&O, t.a.v. Jacqueline Malfait (sollicitatiebrief + CV)
Referentienummer: 2017/025
E-mail: werken@surplusgroep.nl
Adres: Pastoor van Kessellaan 7, 4761 BH Zevenbergen

 Details
 • Dienstverband:
  Parttime
 • Reageren kan tot:
  31-7-2017
 • Referentie:
  2017/025
 • Plaats:
  woonzorgcentrum St. Martinus in Zevenbergschen Hoek

DIRECT SOLLICITEREN