Verzorgende IG

20 uur gemiddeld per week

Waar
Binnen de extramurale zorg in Bergen op Zoom
wordt door Surplus Zorg alle vormen van zorg geleverd aan personen die zelfstandig thuis wonen. Het welbevinden en woongenot van onze cliënten staat centraal. We helpen hen om de regie over hun eigen leven te blijven voeren. Onze medewerkers respecteren de eigen zelfstandigheid van zorgvragers en zullen dit actief bevorderen. De Surplus kernwaarden “dichtbij, actief en persoonlijk” komen tot uiting in alles wat we doen. Een wijkverpleegkundige is zowel het aanspreekpunt voor het V&V team als op het gebied van zorg en welzijn in de wijk. Dit leidt tot betere zorg en een professionele, prettige samenwerking. 

Functie
Je biedt volledige zorg afgestemd op de individuele zorgbehoefte van de cliënt voor zowel overdag, ’s avonds als in het weekend. Je levert vanuit een zelf organiserend team een bijdrage aan het optimaliseren van het woon/leefklimaat, het stimuleren en/of begeleiden van de zelfredzaamheid en onderhoudt contacten met cliënten en hun familie. Verder is het van belang dat je naast de zorg die je verleent ook het welzijn van de cliënt begeleidt, en indien nodig de cliënt adviseert of doorverwijst.

Wij vragen 
Je bent in het bezit van een diploma verzorgende niveau 3 of verzorgende IG of ziekenverzorgende. In verband met de zorgverlening aan een specifieke cliëntendoelgroep, is werkervaring met psychiatrische klanten wenselijk. Je hebt bij voorkeur al enige werkervaring met nadruk op het “begeleidend aspect” in de ouderenzorg. Je toont initiatief, bent flexibel, enthousiast en in staat zowel zelfstandig als in teamverband te werken. Termen als “klant in eigen kracht”, “mantelzorger” en “taakverantwoordelijkheid” zijn jou bekend en je weet hier op een professionele wijze invulling aan te geven. Je beschikt over een empathisch vermogen en goede communicatieve vaardigheden. Voor de extramurale zorg is het belangrijk dat je over een auto beschikt.

Wij bieden 
Dienstverband: 20 uur gemiddeld per week. De aanstelling is voor bepaalde tijd met uitzicht op een vaste aanstelling.
Ingangsdatum: Per direct.
Werktijden: Het rooster wordt ingepland in overleg met collega’s van het zelforganiserende team.
Arbeidsvoorwaarden: Arbeidsvoorwaarden volgens CAO VVT
Salaris: FWG 30 of 35, max. € 2.540,87 bruto per maand (fulltime basis). Afhankelijk van je diploma.

Zorg jij met ons mee?
Publicatie: Deze vacature is gelijktijdig intern en extern gepubliceerd. 
Informatie: Susan van Laarhoven, teamleider V&V (tel. 0165 - 313100)
Sluitingsdatum: 31 juli 2017
Sollicitatie: Surplus, afdeling P&O, t.a.v. Jacqueline Malfait (sollicitatiebrief + CV)
Referentienummer: 2017/015
E-mail: werken@surplusgroep.nl
Adres: Pastoor van Kessellaan 7, 4761 BH ZevenbergenDetails
 • Dienstverband:
  Parttime
 • Reageren kan tot:
  31-7-2017
 • Referentie:
  2017/015
 • Plaats:
  Extramurale zorg in Bergen op Zoom

DIRECT SOLLICITEREN