Surplus draagt thuiszorg in Tilburg over aan De Wever

Persbericht

Tilburg, januari 2017

Surplus draagt thuiszorg in Tilburg over aan De Wever
Surplus draagt per 1 februari 2017 de thuiszorg in de gemeente Tilburg en de omliggende gemeenten Goirle en Loon op Zand over aan De Wever. In De Wever heeft Surplus een
betrouwbare zorgorganisatie gevonden die bereid is om de zorg aan de Tilburgse klanten van Surplus over te nemen. De huidige medewerkers van het team Tilburg van Surplus komen in dienst van De Wever.

Focus op werkgebied
Door de veranderingen in de wet- en regelgeving krijgt Surplus te maken met meer financiers en netwerkpartners dan voorheen. Surplus heeft ervoor gekozen om haar thuiszorgactiviteiten in Tilburg af te stoten en zich te focussen op haar primaire werkgebied in West-Brabant, waar ze de koppeling tussen zorg en welzijn beter kan realiseren. De Wever wil haar thuiszorgactiviteiten in Tilburg graag uitbreiden en kan de activiteiten van Surplus onderbrengen bij De Wever Thuis. Bovendien werkt De Wever, evenals Surplus, ook volgens het succesvolle wijkzustermodel, dat door de klanten hoog gewaardeerd wordt.

Vast gezicht
Omdat de medewerkers van Surplus van het team Tilburg in dienst komen bij De Wever, verandert er voor deĀ  thuiszorgklanten weinig; ze houden zoveel mogelijk dezelfde thuiszorgmedewerkers. Voor de medewerkers is het prettig dat hun werk gegarandeerd is.

Publicatiedatum: 17 jan 2017

Gepubliceerd bij: Surplus Welzijn, Surplus Zorg, Surplus Comfort, Surplus Groep