Verzorgende IG

24 uur gemiddeld per week

Waar
Binnen de extramurale zorg in Breda en Oosterhout
wordt door Surplus Zorg alle vormen van zorg geleverd; aan personen die zelfstandig thuis of in een woonzorgcentrum wonen. Het welbevinden en woongenot van onze cliënten staan centraal. We helpen hen om de regie over hun eigen leven te blijven voeren. Onze medewerkers respecteren de eigen zelfstandigheid van zorgvragers en zullen dit actief bevorderen. De Surplus kernwaarden “dichtbij, actief en persoonlijk” komen tot uiting in alles wat we doen.

Functie
Je biedt volledige zorg afgestemd op de individuele zorgbehoefte van de cliënt voor zowel overdag, ’s avonds als in het weekend. Je levert vanuit het zelforganiserende team een bijdrage aan het optimaliseren van het woon/leefklimaat, het stimuleren en/of begeleiden van de zelfredzaamheid en onderhoudt contacten met cliënten en hun familie. Verder is het van belang dat je naast de zorg die je verleent ook aandacht schenkt aan het welzijn van de cliënt en indien nodig adviseert of doorverwijst naar andere mogelijkheden.

Wij vragen 
Je bent in het bezit van een diploma verzorgende IG of ziekenverzorgende. Je bent een echte teamspeler die resultaatgericht samenwerkt en beschikt over goede sociale vaardigheden. Je toont initiatief en bent flexibel, enthousiast en in staat zelfstandig te werken. Je bent flexibel inzetbaar qua werktijden. Wij vinden het belangrijk dat je naast goede zorg, zorgdraagt voor het welzijn van onze cliënten. Voor de extramurale zorg is van belang dat je over een auto beschikt.

Wij bieden 
Dienstverband: 24 uur gemiddeld per week. De aanstelling is voor de duur van een jaar met mogelijk uitzicht op vaste aanstelling.
Ingangsdatum: in overleg.
Werktijden: Het rooster wordt flexibel ingevuld in overleg met collega’s van het zelforganiserende team.
Arbeidsvoorwaarden: Arbeidsvoorwaarden zijn volgens CAO VVT
Salaris: FWG 35, max. € 2.540,87 bruto per maand (fulltime basis).

Zorg jij met ons mee?
Publicatie: De vacature is gelijktijdig intern & extern gepubliceerd.
Informatie: Janny Mulders, teamleider verzorging  (tel. 076 - 593 2852)
Sluitingsdatum: 31 juli 2017
Sollicitatie: Surplus, afdeling P&O, t.a.v. Jacqueline Malfait (sollicitatiebrief + CV)
Referentienummer: 2017/011 
E-mail: werken@surplusgroep.nl
Adres: Pastoor van Kessellaan 7, 4761 BH ZevenbergenDetails
 • Dienstverband:
  Parttime
 • Reageren kan tot:
  31-7-2017
 • Referentie:
  2017/011
 • Plaats:
  extramurale zorg in Breda en Oosterhout

DIRECT SOLLICITEREN