Verzorgende IG

Contracturen zijn bespreekbaar !!

Waar
Binnen extramurale zorg in Fijnaart, Klundert, Dinteloord, Steenbergen en Willemstad wordt door Surplus Zorg alle vormen van zorg geleverd: aan personen die zelfstandig thuis of in de aanleuningwoningen van een woonzorgcentrum wonen. Het welbevinden en woongenot van onze cliënten staat centraal. We helpen hen om de regie over hun eigen leven te blijven voeren. Onze medewerkers respecteren de eigen zelfstandigheid van zorgvragers en zullen dit actief bevorderen. De Surplus kernwaarden “dichtbij, actief en persoonlijk” komen tot uiting in alles wat we doen. Een wijkzuster is zowel het aanspreekpunt voor het V&V team als op het gebied van zorg en welzijn in de wijk. Dit leidt tot betere zorg en een professionele, prettige samenwerking. 

Functie
Je biedt volledige zorg afgestemd op de individuele zorgbehoefte van de cliënt voor zowel overdag, ’s avonds als in het weekend. Je levert vanuit een zelf organiserend team een bijdrage aan het optimaliseren van het woon/leefklimaat, het stimuleren en/of begeleiden van de zelfredzaamheid en onderhoudt contacten met cliënten en hun familie. Verder is het van belang dat je naast de zorg die je verleent ook het welzijn van de cliënt begeleidt, en indien nodig de cliënt adviseert of doorverwijst.

Wij vragen 
Je bent in het bezit van een diploma ziekenverzorgende of verzorgende IG. Je bent een echte teamspeler die resultaatgericht samenwerkt en beschikt over goede sociale vaardigheden. Je toont initiatief en bent flexibel, enthousiast en in staat zelfstandig te werken. Je bent flexibel inzetbaar qua werktijden. Wij vinden het belangrijk dat je naast goede zorg, zorgdraagt voor het welzijn van onze cliënten. Voor de extramurale zorg is van belang dat je over een auto beschikt.

Wij bieden 
Dienstverband: Contracturen zijn bespreekbaar. De aanstelling is voor onbepaalde tijd (met 2 maanden proeftijd).
Ingangsdatum: Per direct
Werktijden: Het rooster wordt flexibel ingevuld in overleg met collega’s van het zelforganiserende team.
Arbeidsvoorwaarden: Arbeidsvoorwaarden volgens CAO VVT.
Salaris: FWG 35, max. € 2.540,87 bruto per maand (fulltime basis).

Zorg jij met ons mee?
Publicatie: Deze vacature is gelijktijdig intern en extern gepubliceerd.
Informatie: Mieke van Bruggen, teamleider (tel. 0168 - 331500 of  06 - 12303409)
Sluitingsdatum: 31 juli 2017
Sollicitatie: Surplus, afdeling P&O, t.a.v. Jacqueline Malfait (sollicitatiebrief + CV)
Referentienummer: 2017/005
E-mail: werken@surplusgroep.nl
Adres: Pastoor van Kessellaan 7, 4761 BH Zevenbergen


 Details
 • Dienstverband:
  Diverse contracturen zijn bespreekbaar
 • Reageren kan tot:
  1-8-2017
 • Referentie:
  2017/005
 • Plaats:
  extramurale zorg in Fijnaart, Klundert, Dinteloord, Steenbergen en Willemstad

DIRECT SOLLICITEREN