Verzorgende IG

Oproepbasis (0-uren contract)

Waar
Woonzorgcentrum Fendertshof in Fijnaart
biedt wonen, zorg en welzijn, wat is afgestemd op de individuele cliënt. De Surplus kernwaarden “dichtbij, actief en persoonlijk” dragen bij aan de gezellige sfeer en het persoonlijk welbevinden van de cliënt. Afhankelijk van de wensen en behoeften van de cliënt worden diverse vormen van professionele en informele zorg geleverd. Voor het welzijn van de cliënt worden allerlei activiteiten georganiseerd. Ook mensen uit de omgeving zijn van harte welkom voor ontspanning en activiteiten, zoals een bezoek aan het Grand Café of een potje biljart.
Voor de zorgappartementen zoeken wij een collega.

Vanuit de zorgvisie “Zorgen zonder Zorgen” ben je als team verantwoordelijk voor de zorg. Er wordt gewerkt met een rolverdeling binnen het team. De regisseur is verantwoordelijk voor het dagproces (dit is een rol die veelal belegd is bij een verpleegkundige). Zij is die dag het gezicht en centrale aanspreekpunt voor cliënten, familie, collega’s en behandelaars. Daarnaast heeft iedere cliënt een familiecontactpersoon, die verantwoordelijk is voor de coördinatie en afstemming tussen informele en professionele zorg voor die cliënt. 

Functie
Je hebt een belangrijke rol in het bieden van een zo optimaal mogelijke woonomgeving voor de cliënten. Jouw zorgverlening is afgestemd op de wensen en gewoonten van de cliënt en draagt bij aan de autonomie en kwaliteit van leven van de cliënt. Als familiecontactpersoon zorg je dat de cliënt en zijn familie zich welkom voelen. Je stelt in samenspel met hen en andere zorgverleners het zorgleefplan op en houdt deze in voortdurend gesprek met elkaar actueel.

Wij vragen 
Je bent in het bezit van een diploma ziekenverzorgende of verzorgende IG. Je hebt plezier in het zorgen voor en werken met de doelgroep dementerende ouderen, die door jouw hulp zelfstandig kunnen wonen. Je bent een echte teamspeler die resultaatgericht samenwerkt. Je toont initiatief en bent flexibel, enthousiast en werkt zelfstandig. Je bent beschikbaar voor alle diensten.

Wij bieden 
Dienstverband: Oproepbasis (0-uren contract). Je wordt opgeroepen tijdens weekenden, bij drukte, ziekte of vakantie van collega’s. De aanstelling is bepaalde tijd, voor de duur van 1 jaar met mogelijkheden tot een vaste aanstelling.
Ingangsdatum: per direct 
Werktijden: Het rooster wordt ingepland in overleg met leidinggevende.
Arbeidsvoorwaarden: Arbeidsvoorwaarden zijn volgens CAO VVT.
Salaris: FWG 35, max. €  16,29 bruto per uur.

Zorg jij met ons mee?
Publicatie: Deze vacature is intern en extern gepubliceerd.
Informatie: Barty Semler, afdelingshoofd (tel. 0168 - 331 500)
Sluitingsdatum: 1 september 2017
Sollicitatie: Surplus, afdeling P&O, t.a.v Jacqueline Malfait (sollicitatiebrief + CV)
Referentienummer: 2017/001
E-mail: werken@surplusgroep.nl
Adres: Pastoor van Kessellaan 7, 4761 BH ZevenbergenDetails
 • Dienstverband:
  Oproepbasis
 • Reageren kan tot:
  1-9-2017
 • Referentie:
  2017/001
 • Plaats:
  woonzorgcentrum Fendertshof in Fijnaart

DIRECT SOLLICITEREN