Burendag in Zevenbergen

Tijdens Burendag, zaterdag 24 september van 13.30 tot 16.30 uur, bent u van harte welkom in Woonzorgcentrum De Zeven Schakels in Zevenbergen. Alle aanwezigen krijgen gelegenheid de buurt op verschillende manieren mooier te maken. Lokale verenigingen en ondernemers, Sur-plus en SOVAK zoeken de verbinding met elkaar op om deze dag feestelijk te vieren!

Diversiteit aan activiteiten
Tijdens deze Burendag kunt u kiezen voor creatieve activiteiten als; verven, schilderen en bloemstuk-jes maken. Of gewoon een praatje maken met de andere gasten. Er gewoon voor elkaar zijn. Met elkaar plezier maken. Tevens is het mogelijk om deel te nemen aan spelactiviteiten, op de foto te gaan in Oudhollandse sfeer of om te smikkelen van iets lekkers. Lokale muziekverenigingen zorgen de gehele middag voor een gezellige noot. Burendag 2016 sluiten we af met een poffertjesfestijn.

Beleven van de buurt
Bij Burendag gaat het om het beleven van de buurt. Daarom kunt u op Burendag de buurt ontdekken op de duofiets of tijdens een ritje met paard en wagen.

Samen
Deze feestelijke dag staat in het teken van Een goeie buur is beter dan een verre vriend; samen maken we de buurt met elkaar mooier. Mensen zijn steeds vaker op zichzelf en zoeken minder contact met elkaar. Hierdoor kennen we vaak onze buren niet meer of voelen we ons geen onderdeel van de wijk, Hierdoor kan eenzaamheid, zichtbaar en onzichtbaar, ontstaan.

U bent van harte uitgenodigd
Zonder elkaar is het niet mogelijk om de buurt mooier te maken; niet alleen door het letterlijk mooier te maken, maar vooral ook om er samen voor elkaar te zijn en te blijven zijn.  We hebben elkaar nodig! Dus vier deze dag met ons mee, want samen maken we de buurt op zijn mooist! Enthousiast gewor-den? Kom dan zeker langs!

Burendag 2016

 

Publicatiedatum: 19 sep 2016