Muzikale bingo voor mantelzorgers

Woensdagavond 14 september was de tweede maandactiviteit voor mantelzorgers van Moerdijk in het kader van de mantelzorgwaardering 2016. Een Muzikale Bingo onder de bezielende leiding van Paul Koevermans, in de Theaterzaal van de Fendertshof te Fijnaart.

Heerlijk koel
Het lijkt traditie te gaan worden, want ook nu was het ruim 30 graden! Maar in de Theaterzaal was het heerlijk koel. Vanaf 18.30 uur druppelde de zaal vol tot er 25 mantelzorgers aanwezig waren. Zij werden ontvangen met koffie, thee en cake.

Muzikale bingo
Daarna begon de 1e ronde van de muzikale bingo. Dit keer geen bingo met cijfers, maar met bekende liedjes die vervolgens gezamenlijk werden meegezongen. Op een groot scherm werden de liedjes ondersteund door beeldmateriaal met de teksten van de liedjes erbij.

Mantelzorger in de prijzen
Drie kwartier en drie rondes later, was het tijd voor een pauze met een drankje en een zoutje. Daarna begonnen we aan een nieuwe ronde, dus nieuwe kansen. Alhoewel dat met bingo vaak anders lijkt te zijn. En ja hoor; ook hier vallen enkele prijzen bij dezelfde mantelzorgers! Na nog een drankje tussendoor, gaan de mantelzorgers na negen uur voldaan naar huis. Zij geven de avond een hoge waardering en vinden hem zeker voor herhaling vatbaar!

Dank
Paul bedankt voor jouw inspirerende begeleiding en Fendertshof bedankt voor het gratis beschikbaar stellen van de theaterzaal, de drankjes en het lekkers!

Zumba
De volgende maandactiviteit voor mantelzorgers die op het programma staat is een Zumba workshop op donderdagavond 6 oktober bij Dansstudio Daas in Noordhoek. Aanvang 19.30 uur. U kunt zich hier nog voor opgeven tot 25 september met een mail naar: mantelzorgmoerdijk@surpluswelzijn.nl of bel met Nanny van Gestel 06-13855562. Wij zien uw aanmelding graag tegenmoet!

Kerststukjes maken
U kunt zich ook nog aanmelden voor de laatste maandactiviteit kerststukjes maken op dinsdagavond 20 december in de Zeven Schakels te Zevenbergen.


 

Publicatiedatum: 15 sep 2016