Mantelzorgwaardering in Moerdijk

Woensdagmiddag 24 augustus was het de eerste maandactiviteit voor mantelzorgers van Moerdijk in het kader van de mantelzorgwaardering 2016. Een jeu de boule toernooi bij Groene Ster in Zevenbergen. Dit werd een erg geslaagde middag!

Wij hadden geduimd voor goed weer en dat kregen wij; dik 30 graden! Maar zowel de banen van Groene Ster als het terras liggen lekker in de schaduw; dus wij gingen er voor.

Toernooi
Om 13.00 uur werden wij ontvangen met koffie, thee en cake. Er was ook een aantal spelers van de vereniging aanwezig zodat het een echt toernooi zou worden. Nadat iedereen een speelnummer had getrokken, was de competitie-indeling een feit. Om 13.30 uur begonnen de eerste partijtjes. Deze werden met wisselend succes afgesloten. Na deze inspanning konden we weer heerlijk op het schaduw terras genieten van een verkoelend drankje met een stukje kaas en worst erbij. Inmiddels was wethouder Eef Schoneveld gearriveerd om een kijkje te komen nemen. Rond 14.30 begonnen de tweede wedstijdjes; nieuwe partners, nieuwe tegenstanders en dus nieuwe kansen! Rond16.00 uur was er tijd voor weer een verkoeling met een lekker hapje. Vanwege de tijd en warmte hebben wij het bij twee partijtjes gehouden. Dus werden de punten geteld, de winnaars bekend gemaakt en de prijsjes verdeeld. Tegen half vijf verlieten wij na een gezellige middag voldaan de baan.

Volgende activiteit
De volgende maandactiviteit voor mantelzorgers die op het programma staat is een muzikale bingo op woensdagavond 14 september in de Fendertshof in Fijnaart. Aanvang 19.00 uur. U kunt zich hier nog voor opgeven tot 3 september met een mail naar: mantelzorgmoerdijk@surpluswelzijn.nl of bel met Jolanda van Leest 06-13941442 of Nanny van Gestel 06-13855562. Wij zien uw aanmelding graag tegenmoet.

U kunt zich ook nog aanmelden voor de andere twee maandactiviteiten:
• Zumba Workshop, donderdagavond 6 oktober bij Dansstudio Daas, Noordhoek
• Kerststukjes maken, dinsdagavond 20 december, Zeven Schakels, Zevenbergen.

 

Publicatiedatum: 25 aug 2016