Fotoproject Oog voor elkaar Breda

Doe je ook mee?

Oog voor elkaar Breda is een project van Zorg voor elkaar Breda *) met medewerking van BredaPhoto. Met dit project willen we tijdens BredaPhoto 2016 (15 september tot 30 oktober) foto’s over het thema ‘zelfredzaamheid’ laten zien die door de inwoners van Breda zijn gemaakt in hun eigen sociale kring, buurt of wijk. Een selectie uit deze foto’s wordt tegelijkertijd met BredaPhoto 2016 tentoongesteld op grote stellages in vier wijken in Breda. Mensen die er langslopen of -fietsen kunnen zo ook de foto’s bewonderen die door hun stadsgenoten zijn gemaakt.

Hoe kan ik meedoen?
We nodigen je van harte uit om mee te doen aan dit project. Je hoeft er absoluut geen (amateur)fotograaf voor te zijn! Met de camera op je telefoon kun je ook prima foto’s maken die passen bij het thema zelfredzaamheid. Wie weet, wordt misschien een van jouw foto’s afgebeeld op één van de fotostellages in de wijken tijdens BredaPhoto 2016. Belangrijk is wel dat je rekening houdt met het thema! Meer weten over het thema, hoe kan ik foto’s aanleveren en nog meer informatie, kijk op de website https://oogvoorelkaarbreda.org/

*) Zorg voor elkaar Breda is een netwerk van vele maatschappelijke Bredase organisaties en de Gemeente Breda. Samen hebben zij één doel: ervoor zorgen dat iedere inwoner van Breda de ondersteuning, hulp of zorg krijgt die nodig is.

Publicatiedatum: 4 jul 2016

Gepubliceerd bij: Surplus Welzijn, Surplus Zorg, Surplus Comfort, Surplus Wonen, Surplus Groep