Symposium over gevolgen transities

Symposium
Surplus en de academische werkplaats ouderen van Tranzo organiseren een symposium over de maatschappelijke effecten van de transities in de ouderenzorg. Het onderwerp wordt belicht vanuit diverse perspectieven: klanten, zorgverzekeraar, gemeente en zorgaanbieder. Surplusbestuurder Anthonie Maranus zal als spreker het perspectief vanuit klanten en de zorgaanbieder belichten. Meer informatie en aanmelding via de volgende link:

https://www.tilburguniversity.edu/nl/onderzoek/instituten-en-researchgroepen/tranzo/agenda/Als-je-begrijpt-wat-ik-bedoel-Reflecties-op-anderhalf-jaar-ouderenzorg-in-transitie/

Academische werkplaats ouderen
De academische werkplaats ouderen van Tranzo https://www.tilburguniversity.edu/nl/onderzoek/instituten-en-researchgroepen/tranzo/academischewerkplaatsen/ouderen/ houdt zich specifiek bezig met onderzoek dat bijdraagt aan het realiseren van mensgerichte ouderenzorg. Het gaat daarbij zowel over het verwerven van kennis als om het toetsen van innovaties. Lopende projecten zijn oa onderzoeken naar acceptatie en gebruik van technologie door ouderen, eigen regie, intimiteit en seksualiteit bij mensen met dementie en de invloed van netwerken op thuiswonende ouderen. De academische werkplaats wordt mogelijk gemaakt door de inbreng van 11 participanten, waaronder Surplus.


 

Publicatiedatum: 24 mei 2016

Gepubliceerd bij: Surplus Groep