Willeke Alberti naar De Zeven Schakels

Vrijdag 25 september a.s. van 13.30 uur tot 17.00 uur is het feest bij Woonzorgcentrum De Zeven Schakels. Die middag wordt de Beweeg- en beleeftuin officieel geopend. Bewoners en hun familie, vrijwilligers, medewerkers en sponsoren van het woonzorgcentrum gaan een feestelijke middag tegemoet. Kinderen van basisschool De Regenboog verzorgen een uitvoering, Willeke Alberti geeft een spetterend optreden en de Beweeg- en beleeftuin gaat officieel van start.

Ontmoeten
Na de officiële openingshandeling kunnen aanwezigen bewegen in de toestellen en de bijzondere tuin beleven. Of kijken hoe anderen dat doen terwijl zij zelf genieten van een hapje en een drankje.

Voor iedereen
Vanaf 26 september is iedereen welkom in de Beweeg- en beleeftuin. Wilt u Tuinkabouters kijken, manoeuvreren op een pad met opdrachten, uw spieren activeren in een sporttoestel of gezellig kletsen en kijken op een bankje in het zonnetje? Het kan en mag allemaal in deze Beweeg- en beleeftuin tussen de Doelstraat en De Zeven Schakels in Zevenbergen. De tuin is een fantastische ontmoetingsplek voor jong en oud.

Dankzij sponsoren
Naast Stichting de Plus van Surplus wordt de tuin gesponsord door verschillende partijen zoals Moerdijk Fit, OFS, Shell en Moerdijkse uitdaging. Want alleen dankzij (financiële) hulp kan de Beweeg- en beleeftuin mogelijk worden gemaakt.


 

Publicatiedatum: 15 sep 2015

Gepubliceerd bij: Surplus Zorg, Surplus Groep

Nieuws bij locatie(s):