Doe mee aan de rollatorloop!

Bewegen is dé manier om zolang mogelijk gezond te blijven. Daarom organiseert Betrokken Ondernemers, samen voor Breda, dit jaar weer een rollatorloop. Samen bewegen is gezond, leuk EN gezellig! In 2014 is de Rollatorloop voor het eerst in Breda georganiseerd en dit was heel erg leuk! In 2015 vindt de Bredase rollatorloop plaats op vrijdagmiddag 18 september bij Atletiek Vereniging Sprint in het Mastbos om 13.30 uur.

Voor degenen die moeilijk ter been zijn
Alle inwoners van Breda die moeilijk ter been zijn, mensen met een rollator, rolstoel, looprekje of wandelstok zijn welkom. De hulpmiddelen worden versierd met ballonnen. Welzorg is aanwezig om de hulpmiddelen een ‘apk’ te geven.

Diverse afstanden
Na een gezamenlijke warming-up worden er diverse afstanden gelopen (400 meter, 1.000 meter of 2.500 meter), op de atletiekbaan en in het Mastbos. Uiteraard krijgen de deelnemers een startnummer, een flesje water voor onderweg en is er muzikale omlijsting. De deelnemers worden als echte atleten feestelijk onthaald. Er is geen wedstrijdelement; het gaat louter om de spreekwoordelijke eer. Na afloop is er dan ook voor alle deelnemers een ‘gouden’ medaille.

 

Publicatiedatum: 27 aug 2015

Gepubliceerd bij: Surplus Welzijn, Surplus Zorg, Surplus Comfort, Surplus Groep