Kijk naar de 2e tv-uitzending die is opgenomen in Pluspunt de Wisselaar

Vrijdag 22 februari om 19.00 uur heeft StadsTV Breda de tweede aflevering uitgezonden van Maak het in Brabant. In deze uitzending zit Anton van Mansum nogmaals aan tafel met Peter Persoon van Stichting Villa Pardoes.

Klik hier voor de 2e aflevering van Maak het in Brabant

Surplusnet 
Vrijdag 25 januari om 19.00 uur heeft StadsTV Breda een nieuwe aflevering uitgezonden van Maak het in Brabant. Eind maart zal het interview worden uitgezonden waarin Anton over Surplus vertelt.
Hier zie je de eerste uitzending (Talkshow 25 januari), opgenomen in Pluspunt de Wisselaar. Uiteraard komt de 'Surplusuitzending' ook op het Surplusnet. Foto's van de opnamens zie je bij Tv-opnames in Pluspunt de Wisselaar

Herhalingen 
Alle uitzendingen zijn te zien via Uitzending gemist en via het archief op de website Maak het in Brabant. Je vindt StadsTV Breda op Ziggo digitale kanaal 40 en analoge kanaal 45 (Breda en omgeving). 

Talkshow
Maak het in Brabant is een talkshow waarin Brabantse ondernemers zakelijke en niet-zakelijke onderwerpen bespreken aan een ronde tafel, onder begeleiding van presentator/ondernemer Frank Boute en Annette Vossenaar. Aan bod kunnen komen nieuws, acties, hoe gaat men om met de huidige economie en andere actualiteiten. De gesprekken hebben een open karakter en bieden de mogelijkheid voor de aanwezigen om elkaar te ondersteunen en/of te bevragen. De talkshow wordt met 4 camera’s opgenomen bij Pluspunt de Wisselaar.                  

Publicatiedatum: 25 feb 2013

Gepubliceerd bij: Surplus Welzijn, Surplus Groep