Studenten winnen prijs

Sharon Brabers en Stefan Lambregts hebben de afstudeerprijs 2012 Opleiding Bedrijfskunde MER gewonnen. Op 5 juli namen zij de prijs van € 2.500,- tijdens hun diploma-uitreiking in ontvangst.

 

Adviesrapport

Sharon en Stefan werkten 5 maanden aan hun afstudeeropdracht, dat resulteerde in het adviesrapport ‘Zorgeloos wonen in Etten-Leur’. “Bij Woonstichting Etten-Leur kregen wij de mogelijkheid om deze opdracht voor het samenwerkingsverband WenS (WEL en Surplus) uit te voeren. Het advies is gebaseerd op de vraag en aanbod van wonen met zorg voor senioren in Etten-Leur. Het geeft richting aan de vastgoedstrategie van WenS, zodat in de toekomst adequater ingespeeld kan worden op de klantbehoeften van de doelgroep.”

 

Inzetbaar

Het doel was een rapport op te leveren dat gebruikt zou worden. En dat is gelukt. Afstudeerbegeleider bij WEL, Johan van der Smissen voegt toe: “Sterker nog, het werd eigenlijk al voor een deel gebruikt, voordat het was opgeleverd. De gemeente en verschillende andere partners hebben zich al min of meer geconformeerd aan de uitkomst. Een prima resultaat dat Stefan en Sharon op hun conto mogen schrijven.”

 

Verdiend

De heer Kazus is één van de docentbegeleiders: “Als eerste coach ben ik bijzonder trots op de prestatie van Sharon en Stefan. Hier staan nu twee professionele, bedrijfskundige adviseurs die een glansrijke carrière kunnen starten met de juiste competenties. Voor mij was het een genoegen dit uitdagende traject te mogen begeleiden. Dit gouden duo heeft de beloning van afstudeerprijs bedrijfskunde MER 2012 verdiend!”

 

Beoordeling

Het adviesrapport heeft grote indruk gemaakt op de beoordelaars. Zij waren unaniem van mening dat Sharon en Stefan een unieke prestatie hebben geleverd. Zelden krijgen afstudeerders het hoge eindcijfer 9, maar vanwege het bachelorniveau overstijgende karakter, is deze kwalificatie ditmaal wel toegekend.

 

Adviesrapport zorgeloos wonen in Etten-Leur

Bijlagen Zorgeloos wonen in Etten-Leur

Publicatiedatum: 6 jul 2012

Gepubliceerd bij: Surplus Groep