Officiële opening Unikids

Tilburg University en Surplus Kinderopvang hebben donderdag 15 maart j.l. officieel de deuren van het Nederlands/Engelstalig kinderdagverblijf Unikids geopend. Alle (internationale) kinderen uit Tilburg kunnen terecht bij Unikids. Tilburg University wil hiermee (buitenlandse) werknemers faciliteren bij het combineren van werk/studie en zorg.

Opening unikids

Internationaal
Surplus en Tilburg University hebben de handen ineengeslagen. Surplus heeft het voormalige pand van de Theologische faculteit overgenomen en verbouwd tot een kinderdagverblijf. Alle (internationale) kinderen uit Tilburg kunnen terecht bij Unikids. Voor ieder kind is er, ongeacht zijn moedertaal en cultuur, volop ruimte om zich te ontwikkelen. Meertalige pedagogisch medewerkers bieden professionele opvang. Unikids is het hele jaar door de week geopend van 07.30 tot 18.30 uur.

Huiselijke sfeer
Unikids wil een tweede huis zijn voor het kind. Dit is terug te zien aan de huiselijke sfeer in de groep, de materialen die gekozen zijn als speelgoed en het interieur. Er zijn twee verticale groepen die plaats bieden aan elk maximaal 16 kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar.

Tilburg University
Tilburg University heeft als werkgever het initiatief genomen voor de totstandkoming van Unikids. De universiteit hecht er veel waarde aan dat haar (internationale) medewerkers werk en gezin op een prettige wijze met elkaar kunnen combineren. Al eerder constateerde de universiteit dat kinderopvang voor nieuwe (voornamelijk buitenlandse) medewerkers soms problematisch is; de wachtlijsten zijn lang en de medewerkers beschikken nog niet over een sociaal vangnet.

Opening
Tijdens de feestelijke opening hebben de initiatiefnemers van Unikids, de heren Hein Van Oorschot, voorzitter College van Bestuur Tilburg University, en Becker Awad, voormalig voorzitter Raad van Bestuur Surplus, de officiële openingshandeling verricht.

Voor meer informatie over en/of aanmelding bij Unikids, kunt u bellen naar het bedrijfsbureau van Surplus Kinderopvang: telefoon 076 503 93 40

  • DSCF0783.JPG
  • DSCF0787.JPG
  • DSCF0791.JPG
  • DSCF0796.JPG
  • DSCF0797.JPG
  • DSCF0798.JPG
  • DSCF0801.JPG
  • DSCF0802.JPG
  • DSCF0806.JPG

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Publicatiedatum: 19 mrt 2012

Gepubliceerd bij: Surplus Groep